Published On: mar, Sep 10th, 2013

RASTURNARE DE SITUATIE in cazul barbatului care a agresat sexual doua minore: Violatorul este TATAL BIOLOGIC al fetelor

Share This
Tags

violRasturnare de situatie in cazul barbatului de 52 de ani care a violat doua minore si a agresat sexual o alta. Cele trei fete aveau varste cuprinse intre 12 si 17 ani. Violatorul este tatal biologic al victimelor, conform spuselor mamei minorelor.

Din informatiile furnizate de anchetatori, trei fete minore din comuna Silistea, au trecut prin clipe de cosmar, ore intregi, fiind supuse de cel care le-a fost tata vitreg la perversiuni sexuale inimaginabile. Minorele, in varsta de 11 ani, 14 ani si respectiv 17 ani, au fost ademenite, in ziua de vineri, 6 septembrie, de Bajan Ion, de 52 de ani, fostul sot al mamei lor, in comuna Gemenele pentru a le cumpara haine si dulciuri. Bestia cu chip de om este cioban in localitatea braileana Sihleanu, fiind cunoscut in comunitate pentru scandalurile pe care le provoca atunci cand consuma bauturi alcoolice.

Dupa ce a consumat mai multe pahare de alcool, in noaptea zilei de vineri spre sambata, bestia si-a pierdut mintile si a navalit asupra fetelor, violandu-le ore in sir, cu o salbaticie de nedescris.

Dupa ce a intretiunt raporturi sexuale cu fetele de 14 si respectiv 17 ani, barbatul a incercat sa o violeze si pe mezina de doar 11 ani. Datorita interventiei fetei de 17 ani, Bajan nu a apucat decat sa o dezbrace si sa o pipaie in zona genitala, creandu-i fetitei leziuni minore.

Conform Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, mama fetelor a fost contactata telefonic de fostul partener, cu domiciliul pe raza localitatii Sihleanu, cerandu-i acesteia sa le trimita pe minore la locuinta sa pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti, el promitand ca le va cumpara imbracaminte.

Cele doua surori mai mari, de 14 si respectiv 17 ani,  s-au deplasat la locuinta tatalui, iar cea mica a fost adusa de acesta de la domiciliul mamei. Barbatul le-a obligat pe surorile mai mari sa intretina relatii sexuale cu el, in dupa amiaza de vineri, 6 septembrie. Despre cea mai mica dintre minore, mama afirma ca nu a fost abuzata, pe ea tatal trimitand-o “la magazin, sa cumpere cartela”.

Mama a mai relatat ca, fiica cea mare a anuntat-o telefonic despre abuzul sexual la care ea si sora sa au fost supuse.

Varianta Politiei este cu totul alta, organele legii precizand prin intermediul unui comunicat de presa ca si cea mai mica dintre minor a fost agresata de Bajan, acesta incercand sa o violeze si pe mezina de doar 11 ani, insa datorita interventiei fetei de 17 ani, nu a apucat decat sa o dezbrace si sa o pipaie in zona genitala, creandu-i fetitei leziuni miore.

Bajan Ion a fost retinut in baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar duminica, 8 septembrie, Tribunalul Braila a admis propunerea Parchetului cu privire la arestarea preventiva pentru 29 de zile a violatorului, sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si coruptie sexuala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-