Published On: Soare, Sep 8th, 2013

Proxenet cautat in Belgia prins la Braila

Share This
Tags

2.1Un brailean dat in urmarire nationala si internationala de autoritatile belgiene pentru proxenetism si trafic de persoane a fost depistat in ziua de 7 septembrie.

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, sprijiniti de o grupa de luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale au organizat si desfasurat o actiune pentru a depista persoanele pe numele carora au fost emise mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.

In cadrul actiunii, politistii au efectuat 4 descinderi domiciliare si pe parcursul derularii activitatilor, l-au depistat si identificat pe B. Silviu, din municipiu, pe numele caruia autoritatile din Belgia au emis mandat european de arestare.

Braileanul a fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care a dispus masura retinerii pe o durata de 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Galati. Acesta urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata competenta, pentru emiterea mandatului de arestare preventiva provizoriu, in vederea predarii catre autoritatile belgiene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-