Published On: joi, Sep 19th, 2013

Protest impotriva eutanasierii maidanezilor: “Primarul sa nu se manjeasca cu sange”

Share This
Tags

protest cainiPeste 20 de persoane au protestat in aceasta dupa-amiaza in apropierea Primariei Braila, mai precis in fata statuii Ecaterinei Teodoroiu, impotriva legii aprobate de Parlament, care prevede eutanasierea cainilor fara stapan.

Manifestantii au scandat minute in sir, cerand primarului Aurel Simionescu “sa nu se manjeasca cu sangele maidanezilor”.  Iubitorii patrupedelor fara stapan au comparat, prin intermediul unor pancarte, masacrul din Siria cu ceea ce urmeaza sa se intample in Romania cu maidanezii, dupa promulgarea legii.

Protestatarii, care se autodeclara a fi o “voce unitara a cainilor care nu pot vorbi”, si-au colorat mainile cu vopsea rosie, sugerand uciderea animalelor.

“Primarul sa faca adaposturi, nu sa se puna sa omoare cainii. O sa mergem si la Bucuresti daca este nevoie sa protestam. Cainii sunt prietenii oamenilor, nu dusmanii oamenilor. De ce sa ii ucidem? Stiti ca in fiecare zi un sofer ucide un copil? Ce sa facem, sa omoram toti soferii?”, a declarat pentru Infobraila, unul dintre manifestanti.

Protestatarii, majoritatea femei, au manifestat intr-un perimetru ingradit de Jandarmeria Braila cu garduri de protectie.

Comentarii

comentariu

About the Author