Published On: Soare, Sep 29th, 2013

Prinsi la furat si opriti cu focuri de arma

Share This
Tags

cultura-porumb2Sambata, la orele 11 :35, M.Catalin, din comuna Dudesti, a sesizat la Sectia 3 de Politie Rurala Faurei faptul ca a depistat doua persoane care sustrageau porumb de pe o sola care ii apartine.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca partea vatamata, insotita de inca o persoana, s-a deplasat pe camp si a surprins doua persoane care au incarcat cu porumb un atelaj hipo, pe terenul care ii apartine. Cerandu-le sa se opreasca, cei doi l-au amenintat cu acte de violenta si un cosor.

Echipajul de politie i-a depistat in scurt timp pe cei doi cu atelajul hipo si, cerandu-le sa se opreasca, politistii au fost amenintati si ei cu acte de violenta si cu o furca.

Pentru oprirea atelajului hipo unul dintre lucratorii de politie a folosit armamentul din dotare, executand trei focuri in plan vertical, fara a rani pe cineva, cei doi fiind imobilizati.

Acestia au fost condusi la sediul Postului de Politie Comunal Dudesti, unde au fost identificati ca fiind localnicii D.Silvian, 40 de ani si fiul lui, D.Florentin, 19 ani.

In cauza s-a intocmit dosar penal fata de cei doi faptuitori pentru comiterea infractiunilor de talharie si ultraj.

D.Silvian a fost retinut 24 de ore, in baza unei ordonante de retinere, emisa de Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, urmand ca astazi sa fie prezentat Judecatoriei Faurei cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-