Published On: joi, Sep 19th, 2013

Primarul Capbun, jucator de fotbal si presedintele clubului finantat de Primarie

Share This
Tags

Capbun3* “Joaca si secretarul Primariei. Pe preoti nu i-am intrebat”, spune primarul jucator * Primarul comunei Bertestii de Jos, liberalul Capbun Costel, este mijlocas la echipa de fotbal AS Dacia Bertesti, club finantat de Consiliul Local al localitatii pe care o “pastoreste” administrativ

Capbun este legitimat la echipa, avand carnetul de legitimare cu nr. 13611. Edilul ne-a declarat ca Primaria finanteaza AS Dacia Bertesti cu aproximativ 10.000 RON pe an, insa nici unul dintre jucatori nu este renumerat.

In varsta de 44 de ani, primarul figureaza pe site-ul Consiliului Judetean Braila in dubla calitate, cea de presedinte al Asociatiei Sportive Dacia Bertestii de Jos, infiintata in anul 2005, dar si in cea de jucator la echipa de seniori a asociatiei.

Capbun Costel ne-a confirmat faptul ca este jucator la

Capbun CJechipa finantata de institutia pe care o conduce, insa a negat faptul ca ar fi si presedintele acesteia, mentionand ca aceasta calitate este ocupata de un anume Stanescu Costel, angajat al scolii gimnaziale din comuna .

“Sunt jucator, joc de ani de zile. La varsta mea ma misc pe teren mai bine ca unul de 25 de ani. Chiar aseara am avut meci cu Lanurile, la ora 17.00. Ce asta e ilegalitate? Daca vreau sa ma mentin in forma?”, a declarat Capbun pentru Infobraila.

Cu banii pe care primaria ii vireaza in conturile echipei de fotbal, primarul sustine ca se plateste arbitrajul si deplasarile echipei.

bertestii_de_jos-capbun_costel copy“La noi nu se bea nici o sticla de apa minerala din banii primarie. Doar deplasarile si arbitrii ii platim, atat”, a precizat primarul din Bertesti.

“Pe preotii din sat nu i-am intrebat daca vor sa joace in echipa, ei sunt noi veniti. Poate lor nu le place atat de mult fotbalul, eu unul joc de 24 de ani”, a mai adaugat Capbun.

Nu doar edilul joaca fotbal la echipa AS Dacia, ci si secretarul Primarie, Niculae Gheorghe, in varsta de 57 de ani. Secretarul Primariei este mijlocas la echipa, dar si instructor-delegat, conform acelorasi informatii publicate pe site-ul CJ Braila.

“Si secretarul joaca. Joaca de multi ani, insa din cand in cand, ca are o anumita varsta”, a tinut sa mentioneze Capbun, in legatura cu prezenta secretarului Primariei in echipa de fotbal.

Despre un posibil trasfer al primarului la o alta echipa nu se poate discuta, fapt confirmat chiar de Capbun: “Sa fiu transferat nu pot, ca sunt primar. Si in plus, la varsta mea nu se mai poate”.

AS Dacia Bertesti joaca in liga a-V-a Seria 1, ultimul meci jucandu-se in deplasare, cu Tricolorul Lanurile, in data de 18 septembrie a.c. . Primarul Capbun Costel a fost si el pe teren la meciul cu echipa comunei brailene Lanurile. In clasamntul Ligii a-IV-a Seria 1, AS Dacia se situeaza pe locul 8. cu un total de 3 puncte.

Comentarii

comentariu

About the Author