Published On: vin, Sep 13th, 2013

Prefectul FACE POLITICA. Obreja il acuza pe Nazare de parteneriat cu GBS

Share This
Tags

prefectura brailaPrefectul Gheorghi Obreja, cel care pentru a fi numit in aceasta functie a lucrat timp de doua luni de zile ca politist local in comuna brasoveana Tarlungeni, a trimis mass-mediei locale un asa-zis “drept la replica”, in care analizeaza punctual activitatea filialei PDL Braila si a presedintelui acesteia, deputatul Alexandru Nazare. Atacul virulent la adresa liderului democrat-liberalilor braileni vine ca urmare a solicitarii scrise pe care Nazare a facut-o, miercuri, premierului Victor Ponta, in care ii cerea explicatii cu privire la  numirea in functia de prefect a lui Gheorghi Obreja.

Obreja precizeaza ca “printr-o stratagema specifica varstei sale, exact ca atunci cand in plina campanie electorala desantata impotriva USL s-a dus la negocieri cu liderul USL Braila, noaptea pe furis, in restaurantul acestuia”, deputatul PDL Alexandru Nazare a incercat “sa ii duca de nas” pe braileni.

Reprezentantul Guvernului in judetul Braila afirma ca “cele mai proaspete informatii” pe care Nazare le are despre orasul Braila sunt legate de perioada in care acesta “mergea la gradinita, undeva pe strada Rahova, cum vag isi aminteste, inainte de a pleca definitiv la Focsani”.

Culmea ironiei, desi face o analiza politica la rece, Obreja atrage atentia asupra faptului ca in calitatea sa de functionar public, nu se poate implica in jocurile politice. Prefectul il atentioneaza pe deputatul PDL ca “daca isi doreste sa schimbe culoarea politica si sa treaca in barca puterii”, nu il poate ajuta in acest sens.

Gheorghi Obreja analizeaza si considerentele pentru care presedintele PDL Braila ar parasi filiala pe care o conduce, mentionand “lipsa de consistenta a actiunilor si a discursului”.

Comentarii

comentariu

About the Author