Published On: mar, Sep 17th, 2013

Ponta: Crin, prezidentiabilul de alaltaieri. Nu o sa-l sustinem cu forta. Antonescu: Nu voi fi papusa PSD la Cotroceni

Share This
Tags

uslDupa ce la sfarsitul saptamanii, presedintele PNL Crin Antonescu a sustinut ca liberalilor “nu le tremura chiloteii” daca PSD nu-l mai sustine la alegerile prezidentiale, a venit randul lui Victor Ponta sa il atace pe co-presedintele USL.

“Daca nu vrea sa-l sustinem, cu forta nu se poate”, a precizat primul-ministru, precizand ca Crin a ramas “prezidentiabilul de alaltaieri”.

“Daca in 2014 sunt in situatia unui soi de papusa, nici nu mai candidez. Daca as fi in situatia sa depind de bunavointa  PSD sau PNL, nu mai candidez. La presedintia Romaniei nu sunt puse papusi”, a declarat liderul PNL.

Atacurile la adresa PSD nu sunt “cea mai inteleapta strategie” pentru Crin Antonescu, crede premierul, care a declarat ca social-democratii nu il vor “sustine cu forta” pe Crin.

“Am constatat si eu ca domnul Antonescu in ultimul timp e foarte critic, foarte ironic. Cred ca a vorbit in principal pentru presa. Eu nu cred ca se pregateste de campania electorala. Sa te pregatesti de campanie electorala spunand ca nu vrei sprijinul PSD, nu mi se pare cea mai inţeleapta strategie. Bineinţeles, doar nu o sa-l susţinem cu forta. Daca ne spune ca nu doreste, ne vom intalni la PSD si ne vom decide pe cine sustinem. Noi am decis o data ca-l susţinem pe Crin Antonescu, dar daca nu vrea sa-l susţinem, cu forta nu se poate”, a mai adaugat seful Executivului.

Comentarii

comentariu

About the Author