Published On: vin, Sep 27th, 2013

Politistii i-au identificat si retinut pe scandalagii

Share This
Tags

13840_discotecaIn aceasta dimineata, in baza mandatelor de perchezitie, politistii au efectuat noua descinderi la domiciliile tinerilor implicati in scandal, pentru depistarea lor si ridicarea mijloacelor de proba.

Cei noua tineri, in noaptea de 21 spre 22 septembrie a.c., la ora 1:00, in timp ce se aflau in incinta unei societati comerciale cu profil discoteca, din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, au provocat scandal, lovindu-se reciproc.

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale au efectuat cercetari si audieri si au stabilit ca altercatia a izbucnit pe ringul de dans, intre I.Iulian 18 ani si M.Cristian 25 de ani, ambii din Braila, care au avut discutii contradictorii si s-au imbrancit si lovit reciproc, in apararea lor intervenind si prietenii acestora, aruncand unii in ceilalti cu sticle, pahare si obiecte de mobilier. Ca urmare a acestui conflict, ceilalti consumatori au fost nevoiti sa paraseasca in graba discoteca. In urma conflictului, trei dintre tineri au fost internati in spital pentru ingrijiri medicale.

Administratorul societatii s-a constituit parte civila in procesul penal cu suma de 4.520 de lei, reprezentand distrugerile create.

Judiciaristii au identificat si audiat mai multi martori si, in urma probatoriului administrat, s-a stabilit ca ceilalti tineri implicati in conflict sunt I.Viorel 20 de ani, S.Alexandru 18 ani, A.Eugen 18 ani, S.Florin 26 de ani, C.Nicolae 26 de ani, M.Ionut 27 de ani si N.Adrian 31 de ani, toti din Braila.

Astazi, acestia au fost retinuti pe baza de ordonanta si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-