Published On: mie, Sep 4th, 2013

PDL BRAILA VREA ADAPOSTURI PENTRU CAINI, nu eutanasiere. Mitrofan: “Se incearca transformarea catelusilor in caini agresivi”

Share This
Tags

Mitrofan 1De la uciderea copilului de patru ani din Bucuresti de catre o haita de caini fara stapan, mass-media nationala readuce in atentia autoritatilor problema cainilor comunitari, aratand cu degetul catre mecanismul viciat prin care, ani la rand, ONG-uri fantoma au primit milioane de euro de la stat pentru a solutiona aceasta situatie, care pare mai grava ca niciodata. Cainele care l-a sfasiat pe baietelul din Bucuresti apartinea unui ONG, insa indiferenta si goana dupa bani a pretinsilor iubitori de animale a facut ca patrupedul sa ajunga pe strazi si sa ucida.

Consilierul local Daniel Mitrofan, presedintele Organizatiei Municipale a PDL Braila, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa ca sustine infiintarea la Braila a unui adapost “pe investitia Primariei”, subliniind ca a avut discutii in acest sens cu reprezentantii mai multor asociatii pentru protectia animalelor. Mitrofan sustine chiar ca va initia, in acest sens, un proiect de hotarare in Consiliul Local.

“Dupa mine solutia de rezolvare a acestei probleme este o investitie din partea administratiei locale intr-un adapost tampon, care sa preia acesti caini care au trecut prin adapostul prin care i-am dus dupa capturare, deparazitare, sterilizare. Adapost care sa fie administrat de ong-uri adica implicarea societatii civile de acum incolo trebuie sa se manifeste”, a declarat consilierul local PDL.

In urmatoarea luna urmeaza ca PDL-istul sa initieze o hotarare de Consiliu Local prin care Primaria sa identifice un teren si sa infiinteze un “adapost tampon” pentru cainii fara stapan.

“La momentul asta lumea spune ca toti cainii sunt agresivi. Se incearca transformarea tuturor catelusilor in caini agresivi, ca sa poata sa-i indrepte inspre zona de eutanasiere”, a mai adaugat Mitrofan.

Comentarii

comentariu

About the Author