Published On: mar, Sep 10th, 2013

FISCUL “a uitat” sa infiinteze compartimente de autorizari la Braila

Share This
Tags

evaziune_fiscalaPoate sa para o gluma, insa nu este. Reorganizarea Fiscului pare sa bucure nu doar Guvernul, ci si evazionistii, pentru ca comisarii de la Garda Financiara si lucratorii vamali care ar trebui sa lucreze in noua Directie Anti-Frauda au fost trecuti pe linie moarta.

Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor Publice, a declarat astazi ca Directia Nationala Anti-Frauda va fi operativa in cel mult o luna.

Mai mult decat atat, ANAF a omis sa infiinteze in mai multe judete, printre care si Braila, compartimente de autorizari si sa preia inspectorii de specialitate din cadrul fostelor structuri ale autoritatii vamale.

Reprezentanţii Sindicatului Politistilor si Vamesilor “Pro Lex” sustin ca agentii economici care doresc sa comercializeze tutun, bauturi alcoolice sau produse energetice si au sediul in judetele Constanta, Tulcea, Galati, Braila si Mehedinti nu vor mai putea face acest lucru, legal.

ANAF a omis sa infiinteze compartimente de autorizari si astfel nu are cine sa le elibereze autorizatie. Totul se intampla exact in luna in care autoritatile au redus TVA-ul la paine, ca o forma sigura de combatere a evaziunii fiscale. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-