Published On: vin, Sep 27th, 2013

Noapte romaneasca la Biblioteca Panait Istrati

Share This
Tags

NOCTURNA-BIBLIOTECILOR14

Biblioteca Judeteana Panait Istrati isi va deschide portile in noaptea de sambata, 28 septembrie, intre orele 19-24, pentru o serie de evenimente culturale si artistice denumite generic “Nocturna bibliotecilor”, organizata la initiativa Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania.

Evenimentul se doreste a fi cea mai importanta mobilizare nocturna a bibliotecilor din Romania. Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati”, ANBPR – Filiala Braila, Cercetasii Romaniei – Centrul Local Braila, Scoala de arta „Vespasian Lungu”, Centrul de creatie Braila, Atelierul de creatie si Ludoteca „Carabus”, Organizatia „Trebuie”, Asociatia „Pro Homini”, Liceul de arta „Haricleea Darclee” si Asociatia „Artevent” propun brailenilor o „Noapte Romaneasca la Biblioteca”. Programul va include, pe langa posibilitatea de acces la informatii si inscrieri, o serie de expozitii, spectacole, concursuri si ateliere. Brailenii sunt invitati sa aiba asupra lor un accesoriu traditional (ie, traistuta, palarie, naframa etc) si sa participe cu toata familia, deoarece atelierele organizate au specific popular pentru toate varstele.

Cei prezenti vor putea participa la: Constructie de casute traditionale Karaoke si dansuri populare Cusaturi, crosetat si impletituri Pictura cu motive romanesti Olarit si tesatura la razboi Bucatarie romaneasca Obiecte realizate manual Studioul de fotografie Vizionari de filme romanesti si multe altele La Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila, toamna este romaneasca si plina de suprize!

Comentarii

comentariu

About the Author

-