Published On: lun, Sep 9th, 2013

Nazare: Simionescu trebuie sa isi dea DEMISIA. Administratia Simionescu seamana cu administratia Oprescu

Share This
Tags

alexandru-nazareProblema cainilor fara stapan de pe strazile municipiului a fost discutata in cadrul unei conferinte de presa a PDL Braila, unde presedintele filialei, deputatul Alexandru Nazare, a precizat ca in aceasta chestiune “administratia Simionescu seaman cu administratia Oprescu”.

In opinia liderului democrat-liberalilor braileni, primarul Aurel Simionescu trebuie sa isi dea demisia si  sa explice brailenilor “unde s-au dus banii pentru gestionarea cainilor comunitari”.

“Si Oprescu si Simionescu sunt in functie de ani de zile, iar primarul Simionescu trebuie sa isi dea demisia pentru ca nu a rezolvat aceasta problema. Administratia locala nu a facut nimic in acest sens, nici PSD-ul, nici PNL-ul. Avem de la inceputul anului aproximativ 1300 de braileni muscati de caini, incepe anul scolar si situatia este nerezolvata”, a declarat Alexandru Nazare.

Democrat-liberalul ii sugereaza primarului sa urmeze modelul administratiilor din Tulcea, Mures sau Oradea, unde problema maidanezilor a fost rezolvata “aplicand strict legea”. Nazare considera ca in aceasta situatie “brailenii sunt tratati cu dispret”, cainii comunitarii fiind de ani de zile printre primele trei probleme de interes pentru comunitate.

“Domnul primar sa studieze legea, totul se rezolva aplicand legea. Haideti sa o rezolvam, pentru ca avem parte numai de dispret. Administratiile din Tulcea, Mures sau Oradea au rezolvat aceasta problema, si la noi nu se face nimic, cand suntem in mijlocul unui scandal national, ni se spune sa nu mergem pe o singura idee”, a mai adaugat Nazare.

Presedintele PDL Braila a mentionat ca pozitia oficiala a PDL cu privire la cainii fara stapan este, in mod categoric, eutanasierea, daca dupa perioada stabilita de lege patrupedele nu au fost adoptate.

Comentarii

comentariu

About the Author