Published On: vin, Sep 13th, 2013

Nazare ii raspunde lui Obreja: “Voi cere destituirea dumneavoastra. Braila e sub cod portocaliu si faceti politica, in loc sa mergeti in judet”

Share This
Tags

10_Nazare_RP_9e1e0700cdDupa atacul virulent al prefectului Gheorghi Obreja la adresa sa si a partidului pe care il conduce, deputatul PDL Alexandru Nazare ne-a declarat ca va solicita demiterea prefectului, motivand ca un functionar public nu poate face politica.

“Pefectul a ratat un moment bun sa taca. Nu pot sa ma cobor la limbajul de mahala pe care il foloseste. Nu pot sa nu remarc insa, faptul ca a deschis gura si a si scos porumbelul, confirmand ca numirea sa reprezinta un troc politic murdar. Braila e sub cod portocaliu si domnul politist local din Tarlungeni e preocupat de ‎harjoneli politice”, a spus pentru Infobraila, Alexandru Nazare.

Seful democrat-liberalilor braileni a mai precizat ca ii recomanda prefectului sa “treaca la treaba” si sa mearga in judet pentru a se asigura ca “suntem pregatiti sa facem fata intemperiilor”.

“Mergeti si in judet, asigurati-va ca suntem pregatiti sa facem fata intemperiilor, luati aminte de ce s-a intamplat la Galati cu inundatiile, in aceste zile. Campania electorala s-a terminat, poate nu si pentru dumneavoastra! Intre timp va asigur ca voi sesiza in urmatoarele zile ANFP-ul si voi cere destituirea dumneavoastra imediata. Conform codului de conduita al functionarului public, un prefect nu poate face politica”, a concluzionat parlamentarul brailean.

Prefectul Gheorghi Obreja, cel care pentru a fi numit in aceasta functie a lucrat timp de doua luni de zile ca politist local in comuna brasoveana Tarlungeni, a trimis mass-mediei locale un asa-zis “drept la replica”, in care analizeaza punctual activitatea filialei PDL Braila si a presedintelui acesteia, deputatul Alexandru Nazare.

Obreja precizeaza ca “printr-o stratagema specifica varstei sale, exact ca atunci cand in plina campanie electorala desantata impotriva USL s-a dus la negocieri cu liderul USL Braila, noaptea pe furis, in restaurantul acestuia”, deputatul PDL Alexandru Nazare a incercat “sa ii duca de nas” pe braileni.

Reprezentantul Guvernului in judetul Braila afirma ca “cele mai proaspete informatii” pe care Nazare le are despre orasul Braila sunt legate de perioada in care acesta “mergea la gradinita, undeva pe strada Rahova, cum vag isi aminteste, inainte de a pleca definitiv la Focsani”.

Comentarii

comentariu

About the Author