Published On: mie, Sep 11th, 2013

Nazare catre Simionescu: “Am o vaga banuiala ca si dumneavoastra mai doriti un mandat. Actionati, nu pot sa strang eu cainii in locul primarului”

Share This
Tags

Alexandru_Nazare_agerpres_9f4ef294c3 copyDeputatul Alexandru Nazare, presedintele PDL Braila, a reactionat la replica pe care primarul Aurel Simionescu a dat-o in cadrul conferintei de presa de astazi, cand a precizat ca parlamentarul ar trebui “sa puna umarul” pentru rezolvarea problemelor municipiului, nu sa le discute. Luni, Nazare i-a cerut edilului demisia, motivand gestionarea defectuoasa a situatiei cainilor fara stapan de catre administratia locala.

“Strategia de a se ascunde in spatele pixului nu-l avantajeaza. In calitate de parlamentar de opozitie am votat ieri, in Parlamentul Romaniei, la Bucuresti, propunerea legislativa care permite administrațiilor locale sa eutanasieze cainii care nu sunt revendicati sau luati in adoptie. Ii sugerez domnului primar sa treaca la actiune si sa stranga cainii comunitari macar acum in ceasul al doisprezecelea. Nu pot sa ii strang eu in locul dumnealui, dar “am pus umarul” la votarea legii de care domnul primar se plangea ca nu o are la dispozitie”, a declarat Nazare.

Parlamentarul brailean l-a indemnat pe Simionescu sa actioneze, precizand ca are “vaga banuiala” ca edilul isi mai doreste si el un mandat la carma municipiului.

“Am si eu vaga banuiala ca si dumneavoastra mai doriti un mandat la conducerea orasului si nu convingeti pe nimeni daca mii de braileni sunt muscati an de an de cainii pe care dumneavoastra sunteti mandatat sa-i strangeti de pe strazi. Si daca preferati sa dezbateti public o problema nerezolvata de ani de zile v-as ruga sa ne precizati si ce suma de bani a cheltuit primaria de cand o conduceti pentru colectarea, hranirea si sterilizarea cainilor comunitari. Nu mai ascundeti o informatie de interes public pentru braileni”, a incheiat Alexandru Nazare.

In cadrul conferintei de presa de astazi, primarul Aurel Simionescu a mentionat ca are “o vaga banuiala” ca Alexandru Nazare isi va mai dori un mandat de parlamentar, iar in acest caz, in fata electoratului, deputatul “trebuie sa spuna ce a facut, nu ce a semnalat”.

Comentarii

comentariu

About the Author