Published On: Soare, Sep 8th, 2013

Mr. Pinky vrea sa o cucereasca pe Laurette

Share This
Tags

laurette 1Laurette are sansa sa-si gaseasca un nou iubit, aceasta fiind singura de mai bine de doua luni, de cand s-a despartit de tatal fetitei ei. Mr. Pinky, unul dintre participantii la reality-showul in care mai multi barbati se vor lupta pentru inima mulatrei, a pus ochii pe ea si promite sa faca totul pentru a-i intra in gratii.

Alaturi de politiciana Bianca Jurca si de Margherita, fiica Clejanilor, Laurette isi cauta norocul in dragoste intr-o emisiune in care fiecare dintre cele trei frumuseti va avea cate opt pretendenti din care sa-si aleaga iubitul. Printre tinerii care vor s-o cucereasca pe Laurette se afla si Mr. Pinky, sosia iubitului Monicai Gabor, Mr. Pink. Tanarul de 23 de ani, pe numele sau real Do Tan Phong provine dintr-o familie vietnameza dar s-a nascut in Romania. Dupa ce prin presa au aparut poze cu Mr. Pink, lumea din jur a observat cat de bine seamana cei doi si s-a ales cu aceasta porecla.

Mr. Pinky a dezvaluit ca e indragostit de multa vreme de Laurette, iar cand a aflat ca mulatra participa la reality-show si-a luat inima in dinti si s-a inscris pentru a o cuceri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-