Published On: joi, Sep 19th, 2013

Minora facuta “posta” de o echipa de fotbal din prima liga. VEZI AICI despre ce echipa este vorba

Share This
Tags

Herta BerlinMai multi jucatori ai echipei aflate pe primul loc in Bundesliga, Hertha Berlin, sunt acuzati ca ar fi facut sex cu o minora de 16 ani. Toata povestea ar fi inceput la o sesiune de autografe in aprilie.

Pe langa autograf, mai multi jucatori si-ar fi notat si numerele de telefon si ar fi rugat-o pe o tanara sa ii contacteze. A urmat un schimb de sms-uri, in care jucatorii i-au cerut fetei sa le trimita poze indecente.

Dupa o saptamana de comunicare telefonica si online, fotbalistii au pacalit-o pe fata de 16 ani sa intretina relatii sexuale cu ei, chiar la ea acasa. Vestea s-a raspandit in vestiarul echipei, iar fata a fost pasata de la un jucator la altul. Jucatorii susţin ca fata le-ar fi zis ca are 19 ani.

“Cel putin trei fotbalisti din lotul actual si doi care au evoluat sezonul trecut sunt implicati in acest caz. Unul dintre fotbalisti a promis 1.000 de euro unei prietene de-ale fetei pentru o partida de sex oral”, scrie presa germana fara a dezvalui identitatea jucatorilor.

“Sexul cu o persoana de 16 ani nu reprezinta un delict in Germania, cu conditia ca persoana sa nu fi fost obligata sau platita pentru asta. Daca tanara a fost constransa sa intretina relaţii sexuale cu fotbalistii este inca neclar”, mai scrie presa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-