Published On: mie, Sep 11th, 2013

Matrioska de la PNL Braila

Share This
Tags

viceprimarul-Alexandru-Danaila1Tampiti sau geniali, naivi sau nu, multi sau putini, eu cred ca exista si braileni de bun simt. Pentru ei, PNL se pregateste sa le ofere un putoi cocotat viceprimar de un vulpoi batran. Isi permite PNL Braila sa-l puna candidat pe Alex Danaila, doar pentru ca un algoritm inventat de finantatorii partidului l-a adus in pozitia de astazi? Da! Baietii cu bani din PNL isi vor marioneta primar si pentru asta sunt dispusi sa negocieze orice, cu oricine. Nu pot uita ca liberalul Constantin Cibu nu le-a servit interesele, pentru ca “mosul” era filtrat intelectual, harsit si peste cincizeci la suta cinstit! Vor papusa lor, dar nu spun ca, de fapt, ea este o matrioska, acea jucarie ruseasca viu colorata, goala pe interior, care contine alte papusi identice, mai mici, dar nu neaparat mai putin importante. Dimpotriva!

Ma intreb daca adevaratii conducatorii (sic!) ai filialei bralene realizeaza cat dauneaza stupizenia si slugarnicia celor care-i inconjoara?

Pot sa inteleg prietenia, admiratia, smenurile, respectul sau pupatul in cur, dar nu inteleg lipsa de discernamant! Chiar nu inteleg bastanii de la PNL Braila ca procedand asa cum au sa repete succesul obtinut de Cibu? Ceea ce s-a intamplat zilele trecute se intampla la PNL Braila de multa vreme. Excluderea lui Sorin Costin si dezvaluirile acestuia despre conducerea filialei au facut ca publicul sa vada dincolo de usile sediului din Petru Maior. Brailenii au putut sa vada si ca vecinatatea sediului PNL Braila cu locatia asa-zisului lider al presei brailene capata semnificatii interesante, Costin fiind facut de sau la “comanda”. Asa au aflat si locuitorii din Dumbraveni, Baltesti sau Tandarei despre Costin, varianta PNL Braila!

PNL are si simpatizanti inteligenti, cei mai multi dintre ei. Exista braileni care chiar cred ca liberalii pot moderniza orasul, ca pot desfiinta gastile politico-economice, ca pot desfiinta metehnele unei comunitati stramb construite in cei cincizeci de ani de communism. Pentru ei, papagalii gen Boboc, Danaila si compania nu reprezinta o oferta. Dar se vede treaba ca doar atat poate sa ofere PNL Braila!

Comentarii

comentariu

About the Author