Published On: lun, Sep 9th, 2013

Maidanezii i-au venit de hac lui Mitrofan

Share This
Tags

dan mitrofanPozitia exprimata de fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PDL Braila cu privire la cainii fara stapan a fost principalul motiv pentru care Daniel Mitrofan nu mai face parte din Biroul Permanent Judetean al filialei. Conform spuselor presedintelui PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, Mitrofan a avut o opinie contrara pozitiei oficiale a partidului in aceasta chestiune.

“Nu poti ca reprezentant al organizatiei de aici sa ai o alta parere pe o tema de agenda nationala, alta decat parerea pe care o are partidul acela. Ma refer la pozitia pe care a avut-o Mitrofan saptamana trecuta”, a declarat Nazare.

Deputatul a precizat ca pozitia oficiala a PDL este eutanasierea maidanezilor, dupa perioada stabilita de lege in care pot fi adoptati.

“Pozitia PDL deriva din initiativa legislativa a partidului. Sustinem rezolvarea aceste probleme, conform legii. Daca maidanezii nu sunt revendicati in perioada de 7-15 zile trebuie eutanasiati. Asa s-a rezolvat problema si in alte orase din tara. Aceasta este pozitia oficiala, nu cea exprimata de Mitrofan”, a mai mentionat Alexandru Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author