Published On: mar, Sep 3rd, 2013

Iubim oamenii mai mult decat cainii vagabonzi

Share This
Tags

caini Medicii legisti care au vazut trupul copilului ucis de caini spun ca acesta arata ca o prada. Mai precis, ca animalele l-au ucis ca sa-l manance, iar acest fapt trebuie sa trezeasca autoritatile.

In aceste condittii, Infobraila a decis sa sprijine un demers privind eutanasierea cainilor vagabonzi, daca acestia nu sunt adoptati in 30 de zile, intentie anuntata pe pagina noastra de Facebook. Ei bine, tot felul de autointitulati “iubitori de animale” s-au repezit la gatul nostru semanand intr-un fel cu cei care au ucis un copil intr-un parc din Bucuresti. Ne-au injurat ca ne-am permis sa sustinem un astfel de demers, iar cand le-am blocat posibilitatea de a ne vorbi vulgar au sarit in sus ca au dreptul la opinie!

Ce nu inteleg acesti “iubitori de animale” este ca ei insisi au un comportament de haita, ca prefera sa imputa un oras intreg aruncand resturi de mancare cainilor, sa bata hingherii si sa-i injure pe cei care au opinii contrare. I-a vazut cineva vreodata pe acesti “iubitori” adunand fecalele cainilor vagabonzi de pe strazile Brailei? }tie cineva sa fi dus “iubitorii” in propria lor casa cainii pe care ii apara atat? Este cunoscut vreun caz in care “iubitorii” sa fi hranit un copil orfan?

Trecand peste ipocrizia “iubitorilor”, autoritatile trebuie sa ia urgent masuri, acele masuri cu care tot castiga alegerile de ani buni incoace. Miliardele cheltuite anual pe vaccinul antirabic de care au nevoaie oamenii muscati de caini pot asfalta strazi, pot incalzi scoli si lista poate continua.

Stiu ca pozitia pe care o adopta Infobraila in acest caz transforma ziarul in tinta laturilor “iubitorilor de caini vagabonzi”, dar cati oameni mai trebuie sa moara pentru ca iubitorii de oameni sa convinga autoritatile ca “iubitorii de caini vagabonzi” mananca rahat? Ne asumam riscul de a iubi mai mult oamenii decat cainii vagabonzi!

Comentarii

comentariu

About the Author