Published On: sâm, Sep 14th, 2013

Infrangere pentru HC Dunarea la Roman

HC Dunarea cu cristi* HCM Roman – HC Dunarea  20-16 (10-9) *

HC Dunarea Braila a pierdut meciul din etapa a II-a, in fata echipei conduse de Florentin Pera. Elevele lui Cristian Preda se intorc fara victorie de la Roman. Cu toate ca la pauza gazdele au avut un singur gol in plus, 10-9 in partea a doua a meciului brailencele nu au marca decat 7 goluri, scorul final fiind de 20-16 pentru Roman.

Echipa condusa de Florentin Pera s-a dovedit a fi o nuca puternica, mai ales in poarta, unde Paula Visan a facut diferenta si a salvat mingi importante.

HC Dunarea Braila a intrat bine in meci si a condus in primele 7 minute cu 3-0 insa nu au mentinut ritmul. Diferenta in meci a facut-o Paula Visan care a schimbat-o pe Teresa Pislaru si a inschis poarta. Cu multe greseli in aparare, brailencele au permis gazdelor sa revina pe tabela si sa preia conducerea, in minutul 24 tabela aratand 9-8 pentru echipa lui Florentin Pera. In ultimile 6 minute din prima repriza ambele echipe au ratat foarte mult, pana la pauza inscriindu-se doar cate un gol de echipa. HCM Roman a intrat cu un avantaj infim la pauza, un avantaj care dadea sanse Dunarii de revenire, 10-9 dupa 30 de minute de joc.

In partea a doua a meciului HCM Roman a intrat mai ambitioasa in teren, in timp ce brailenele se grabeau in atac si pierdeau mingi importante. Greselile de la Braila au fost facute de jucatoare experimentate, fetele lui Cristi Preda ratand in faze clare: de la 7m si in dubla superioritate numerica. Echipele au mers cap la cap pana in minutul 43 cand HCM Roman s-a distantat la 2 goluri, 15-13. Cu doar 7 minute inainte de final Alina Horjea a primit cartonasul rosu dupa un  fault dur la adversar.

Partida s-a incheiat cu victoria celor de la HCM Roman, iar HC Dunarea Braila se intoarce fara punct din prima deplasare din acest sezon.

In etapa viitoare, Dunarea Braila intalneste vineri, 20 septembrie, de la orele 18.30 echipa condusa de selectionerul Gheorgeh Tadici, HC Zalau.

HCM Roman: Pislaru, Visan (portari), Horobet 6 goluri, Babeanu 6, Mihalschi 3, Agrigoroaie 2, Genkova 1, Stoleru 1, Paval 1. Antrenor: Florin Pera
HC Dunarea Braila: Dobre, Voicu, Stan (portari), Horjea 4 goluri, Farcau 4, Czeczi 3, Perianu 3, Irimia 2. Antrenor: Cristi Preda
Aruncari de la 7m: 11/8, respectiv 3/1
Eliminari: 2 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.
Cartonas rosu: Horjea

Comentarii

comentariu

About the Author

-