Published On: Soare, Sep 29th, 2013

CF Braila a pierdut pe teren propriu cu Rapid Bucuresti

Share This
Tags

CF Braila

* CF Braila – Rapid Bucuresti 1-2 (1-1) *

Rapid Bucuresti incheie etapa a V-a a seriei I cu meciul de la Braila, acolo unde elevii lui Viorel Moldovan se dueleaza cu gazdele de la CF. Bucurestenii ocupa locul trei in clasamentul seriei si au neaparata nevoie de puncte pentru a ramane in trena primelor doua clasate, FC Clinceni si CSMS Iasi, ambele invingatoare in aceasta runda.

Brailenii au deschis tabela in minutul 22 cand Neagoe ii paseaza ideal lui Campeanu si acesta scapa singur spre poarta lui Draghia si inscrie pe langa portarul Rapidului, 1-0.

Cinci minute mai tarziu, arbitrul le ofera rapidistilor un penalty, dup ace Necoara in faulteaza pe Martin. Ionita transforma fara emotii si rapidul egaleaza, 1-1.

Rapidistii au continuat sa atace poarta aparata de Comanescu, mai intai prin Pancu care a sutat de la 16 metri, apoi in minutul 39, Martin trimite de la 16 mentri insa Comanescu respinge. Un minut mai tarziu un sut centrare a lui Doman trece putin pe langa vinclu portii lui Comanescu.

In repriza a doua rapidistii au inceput in forta iar in minutul 68, Doman a patruns pe stanga a sutat puternic, insa Comanescu a respins, dar Martin a reluat in plasa de la 11 metri, iar oaspetii trec la conducere pe tabela, 1-2. Dupa 90 de minute de joc, rapidistii pleaca cu 3 puncte de la Braila si raman astfel pe podium in timp ce CF Braila ramane cu 5 puncte din cele 5 etape disputate pana acum.

Partida a fost condusa la centru de Florin Miron (Craiova), ajutat de Ionut Babadac (Alexandria) si Marius Ionut Bobe (Videle).

Braila: Comanescu – Spiridon, D. Ignat, L. Ivan (cpt.), Necoara – M. Dima, R. Neagoe, Ochia, Frunza – Ciocalteu, Ad. Campeanu

Rezerve: Leu – Ndigwe, Colilie, Olenic, Stangaciu, Iordache, Cazan

Antrenor: Alin Panzaru

Rapid: Draghia – I. Voicu, Tanc, Lung, N. Vasile – Iacob – Martin, Ionita II, Pancu (cpt.), Doman – Ciolacu

Rezerve: Misa – Negru, Obed, Selagea, Lukanovic, C. Gheorghe, M. Stoica

Antrenor: Viorel Moldovan

Comentarii

comentariu

About the Author

-