Published On: mar, Sep 3rd, 2013

Horoscopul succeselor 29 august – 29 septembrie: recomandari financiare, previziuni, numere norocoase

Share This
Tags

imagesBerbecul (21 martie – 20 aprilie)

Reperele reusitei:  In general, veti depasi cu bine situatiile neprevazute. Optimismul si inventivitatea sunt atuuri extraordinare pentru aceasta perioada. Pastrati cadenta in activitatea voastra si succesele obtinute vor fi remarcate de persoanele de decizie. Fiti economi; partenerii vostri de viata vor tine evidenta veniturilor si cheltuielilor. Configuratia astrala va sustine in demersurile importante in zilele de 7,11 si 20 septembrie, chiar daca viata sociala se intensifica si serviciul va solicita, la maximum, zile in sir.

Obligatii morale:  In situatii de conjunctura, dati o mana de ajutor partenerilor de viata si prietenilor de familie. Va achitati in acest mod de unele obligatii morale fata de aceste persoane care au contribuit la reusitele voastre cu ceva vreme in urma. In acelasi timp, elaborati o strategie de buna cooperate cu persoane din anturajul vostru care vor juca un rol important in finalizarea unor initiative financiare si filantropice.
Prietenii si rivali :  Sfaturile unui prieten cu experienta intr-un domeniu anume va poate fi de un real folos. Rezultatele pot sa apara dupa data de 12 septembrie. In acest interval, evitati sa comentati deciziile persoanelor influente din domeniul vostru de activitate. Rivalii vostri vor rastalmaci orice vorba.

Cati bani castigati:  Daca vreti sa va schimbati locul de munca, rezolvati aceasta prioritate pana la data de 9 septembrie. Puteti obtine castiguri suplimentare din hobby-uri de familie si din consultanta . Vreti sa solicitati o marire a salariului? Numai de la inceputul lunii septembrie, sansele vor fi de partea voastra.

Revigorare:  Chiar daca nu apar probleme majore de sanatate, energia fizica va ingrijoreaza.. Munca si agitatia de fiecare zi va consuma o buna parte din energia pe care trebuie s-o recuperati. Odihna activa-iesirea in natura si dialogul cu prietenii optimisti face minuni pentru voi! Desigur, si aerul curat de munte si cateva zile petrecute intr-o statiune balneara va ajuta sa alungati stresul si oboseala.

Sfatul astrologului
Nu luati decizii majore in zilele de 2, 9, 12 si 16 septembrie. De asemenea, in tot acest interval, evitati practicarea sporturilor extreme
Numerele sansei: 7- 8- 9-15-16-17-21-28-30- 38-34-45.

Taurul (21 aprilie – 20 mai)

Reperele reusitei:  Va asumati noi prioritati, iar data de 11 septembrie poate fi un reper in sfera relatiilor de parteneriat. Totodata, in prima parte a lunii septembrie este bine sa rezolvati probleme restante de orice natura. Totodata, legalizarea unor acte si consultarea unui jurist va ajuta sa va relansati intr-un domeniu de activitate si sa va consolidati pozitia la locul vostru de munca, devine o prioritate , iar demersurile respective vor fi insotite de cheltuieli suplimentare.

Obligatii morale: Nu va fi prea usor sa va achitati de obligatiile morale care bat pasul pe loc in familia voastra. Pentru imbunatatirea confortului din locuinta voastra si pentru achitarea unor datorii restante volumul de munca va fi mai mare in prima parte a intervalului. Intervalul 29 august- 8 septembrie este minunat pentru comunicarea cu prietenii de suflet: sugestiile primite acum sunt un suport moral formidabil pentru voi.

Prieteni si rivali: Dialogul cu cel mai bun prieten este bine venit. Prietenii este eficient si schimbul de opinii cu acestia va sugereaza cum sa rezolvati proiectele legate de acte si de investitii. Insa cel mai bun prieten va poate tine la curent cu informatii de ultima ora, esentiale pentru perspectivele voastre in afaceri si in cariera.

Cati bani castigati:  Data de 7 septembrie atrage sansa unor castiguri suplimentare si in acelasi timp, veti ajunge la un consens in privinta problemelor de familie si de casatorie, in cazul celibatarilor. Imaginea publica este o alta prioritate pe agenda voastra cotidiana.

Revigorare : Vigoarea nu se ridica la cota asteptarilor, dar nu va paraseste. Totusi, este important sa dozati eforturile si sa eliminati din proiectele voastre factorii de stres. Trebuie sa tineti sub control problemele create de bolile voastre cronice sau ereditare. Sunteti restantieri la capitolul odihna . Sapte ore de somn si cateva sedinte de aromaterapie cu ulei de pin ar rezolva problemele cu care va confruntati acum.

Sfatul astrologului: Reflectati asupra deciziilor financiare in zilele de 1 si 15 septembrie. Fiti mai diplomati in aceste zile favorabile pentru relansarea voastra In cariera.
Numerele sansei voastre: 4-6-9-10-11-14-16-20-21-23-46-49.

Gemenii (21 mai – 21 iunie)

Reperele reusitei: Problemele nerezolvate luna trecuta sunt prioritare incepand cu data de 2 septembrie. De asemenea, in aceasta etapa, burlacii se hotarasc sa legalizeze relatia lor .Tot acum, castigurile suplimentare, dar si profiturile (14, 20 septembrie) se obtin cu mai multa usurinta. In domeniul financiar, Intre 29 august si 4 septembrie, intuitia este cuvantul-cheie pentru proiectele pe termen mediu. Se largeste cercul relatiilor voastre utile, iar tinerii investitori vor dialoga cu persoane cu experienta si vor invata sa descifreze A B C- meseriei lor.

Obligatii morale: In aceste zile, este firesc sa va detasati de efectul vestilor negative . Pentru ca problemele copiiilor sau parintilor vostri sunt surse de stres, este momentul sa dati dovada de tact si de multa rabdare. Buna gestionare a finantelor va ajuta sa faceti economii, atat de necesare pentru intervalul 14-20 septembrie. Tot in acest trebuie sa petreceti o parte din timp cu intimii vostri , dar sa va faceti timp si pentru dialogul cu parintii si cu rudele care se confrunta cu tot felul de probleme.

Prieteni si rivali: De la inceputul lunii septembrie, trebuie sa onorati mai multe invitatii primite de la rude si de la prieteni. In prima parte a intervalului, partenerii si colaboratorii vostri fideli vor veni in sprijinul vostru cu sume importante de bani si cu solutii la problemele voastre presante. Din data de 11 septembrie, revin in actualitate prioritati precum studiul, perfectionarea profesionala si deplasarile in interes de serviciu.
Cati bani castigati: In functie de conjunctura, partenerii vostri isi asuma noi responsabilitati si strategia momentului se indreapta spre castiguri suplimentare. “Seful” familiei se obliga sa faca rost de bani, sa cheltuiasca sume importante pentru evenimente fericite sau mai putin placute. In familiile cu multi copii, cheltuielile sunt si mai stresante, dar este bine ca, in final, problemele stresante se rezolva cu bine. Pe langa venitul vostru lunar, profitul vostru poate sa provina de pe urma calatoriilor si parteneriatelor cu rudele.

Revigorare: Prioritatile cotidiene vor avea efecte negative asupra starii voastre de spirit. Vigoarea voastra se topeste putin cate putin, chiar daca bravati foarte bine. Momentele de relaxare alaturi de persoanele optimiste din familie sau din cercul vostru relational sunt eficiente. Mai mult, fructele bogate in vitamina C, dar si o cura de struguri sunt surse de revigorare .Pentru a reveni la forma maxima, este momentul sa alegeti un stil de viata sanatos. De asemenea, intre 8 si 16 septembrie, momentele de meditatie va ajuta sa dobanditi armonia interioara.

Sfatul astrologului: Nu mancati in graba si limitati consumul de bauturi nesanatoase. Cu vointa, va adaptati la conjuncturile actuale.

Numerele sansei voastre: 3-6-9-12-18-21-28-30-33-34-43

Racul (22 iunie – 22 iulie)

Reperele reusitei: A fi om e lucru mare, a fi mare este o intamplare. La acest proverb reflectati pe parcursul acestui interval marcat de eforturi sustinute, de bucurii si de sperante. Pentru a va implini dorintele si pentru a concretiza tot ceea ce v-ati propus, trebuie sa munciti in plus si sa tineti pasul cu evenimentele. Viata relationala va solicita din plin! In zilele de 2, 12 si 19 septembrie, urgentele nu va permit prea multe momente de ragaz si, dupa 15 septembrie, oboseala isi va spune cuvantul.

Obligatii morale: Decizii rapide si multa alergatura!. Este o etapa solicitanta care accentueaza momentele de neliniste . Vestile vor starni controverse in familia voastra . Pentru a solutiona proiectele prioritare, trebuie sa apelati la relatiile voastre influente sau sa bateti la usa unor persoane de decizie. Daca interveniti la timp, problema voastra se poate rezolva asa cum doriti. Totodata, obligatiile morale devin foarte costisitoare.

Prieteni si rivali: In intervalul 4-16, in viata relationala predomina momentele de deruta. De aceea, se accentueaza dorinta de a face compromisuri. In relatiile cu prietenii comunicarea se poate deteriora. Nu va ingrijorati, pentru ca este o etapa trecatoare. este ceva trecator. Incercati sa va mobilizati asupra problemelor care solicita diplomatie si rabdare in prima parte a lunii septembrie.

Cati bani castigati: Cate plusuri si cate minusuri numarati in profesia voastra? In functie de acest bilant, socotiti veniturile voastre. Este o etapa benefica pentru micii intreprinzatori, pentru cei care se ocupa de turism si de mestesuguri. La mijlocul intervalului, recuperarea unor sume de bani, dar si castigurile suplimentare, obtinute din activitati extraprofesionale creative, publicitate sau transport revin in atentia voastra.

Revigorare: Deveniti interesati de oferte cu avantaje financiare pe termen lung. Cei care activati in domeniul financiar si artistic sunteti tentati sa semnati contracte dificile, dar implicarea voastra in activitati pe termen lung nu va avantajeaza. Tratamentele cu sucuri naturale de prune si de gutui va scapa de necazuri. Alegerea anturajului, a prietenilor cu care sa calatoriti sau sa petreceti un week-end este foarte importanta. Pentru voi, compania persoanelor tonice este un stimulent extraordinar !
Sfatul astrologului: Este posibil sa descoperiti secrete foarte importante pentru viitoarele voastre succese finaciare. Acum aflati cine sunt prietenii vostri de incredere. Nu este momentul sa cereti explicatii, nici sa va enervati pentru vestile primite.
Numerele sansei voastre: 3-9-12-27-32-33-34 37-38-43-45

Leul (23 iulie – 23 august)

Reperele succesului: Astrele sunt de partea voastra si va sustin pentru a tine pasul cu evenimentele! In acelasi timp, aveti forta sa raspundeti provocarilor. Sa faceti o impresie buna, in orice context, iata o alta prioritate In relatiile cu persoana iubita, se aduna si bucurii, si incertitudini in zilele de 5 si 12 septembrie. Prifitati de relatiile de prietenie cu colegii de serviciu va ajuta sa va remarcati la loculde munca si va apreciaza ideile.

Obligatii morale: Si in aceste zile, obtinerea unor venituri suplimentare devine un imperativ. Familia , dar si partenerul vostru de viata, va sugereaza sa obtineti castiguri suplimentare, ocolind caile batatorite. In astfel de situatii, va agitati sa gasiti noi solutii. Pentru o imagine publica buna, este important sa discutati cu persoanele de decizie in prima parte a lunii septembrie

Prieteni si rivali : Va propuneti sa rezolvati prioritatile dupa exemplul prietenilor vostri . Mai mult, vreti ca momentele de relaxare sa fie mai numeroase. Este important faptul ca proiectele voastre curajoase, in care ati crezut ani de-a randul, se pot Implini si cu ajutorul prietenilor de familie. Viata merge mai departe, cu bucurii si cu sperante de mai bine. ( 14 septembrie) in dragoste, momentele de gelozie s-ar putea sa nu dureze prea mult.

Cati bani castigati: Sunteti norocosi! Acum exista sansa sa obtineti castiguri suplimentare . Mai mult, este o etapa benefica pe plan profesional, deoarece va puteti consolida pozitia la locul de munca . Cei care va ocupati de domeniul imobiliarelor sau care lucrati In comert si in turism veti fi sustinuti de sansa. Paradioxal, pe langa realizari se strecoara si momente tensionate in zilele de 12 si 19 septembrie.

Revigorare: Si in privinta starii de sanatate sunteti norocosi, pentru ca, In acest interval, va refaceti fortele mai usor. Chiar de la Inceputul lunii ,nivelul energiei voastre creste In mod vizibil. Tot acum, trebuie sa tineti sub control vestile stresante care va parvin in prima saptamana a lunii septembrie. Consumati fructe bogate in vitamine si hidratati-va cu ceaiuri de tei, de paducel, si cu nectar de gutui, pentru ca in aceasta perioada organismul vostru este receptiv la terapia cu remedii naturiste si se revigoreaza mult mai repede.

Sfatul astrologului: Ocoliti deciziile pripite in zilele de 12,13 si 19 septembrie. Profitati de promotiile care apar acum si bucurati-va de compania prietenilor vostri de suflet.

Numerele sansei voastre: 2-5-8-17-21-23-28-30 -32-33-38

Fecioara (24 august – 22 septembrie)

Reperele reusitei: In continuare, trebuie sa va remarcati prin initiative originale si in cariera, si in grupurile voastre de interese. Consolidarea pozitiei sociale trebuie sa ramana o competitie la care sa participati non-stop. Relatiile profesionale si personale (prietenii apropiati) le vedeti cu alti ochi in acest interval. Inspiratia ii ajuta in caeasta luna mai ales pe jurnalisti, pe redactori, pe experti si pe mestesugari. Nu in ultimul rand, alte categorii sociale precum : medicii, surorile de caritate, veterinarii, economistii si educatorii vor progresa in activitatea lor.

Obligatii morale: Vestile bune vin chiar din directii mai putin asteptate. De aceea, acum aveti forta sa rezolvati problemele restante si obligatiile morale. In zilele de 6, de 12 si de 16 sunt semnificative in acesta privinta. Pe parcursul acestui interval, fiecare experienta si sugestie conteaza enorm pentru finalizarea proiectelor incepute acum.

Prieteni si rivali: Dialogul cu prietenii de la drum si cu rudele pe care nu le-ati intalnit luna trecuta va inspira in demersurile voastre. Descoperiti insa si situatii neplacute: fie ca vi s-a ascuns o informatie importanta, fie ca trebuie sa amanati o deplasare sau o calatorie de afaceri. Vor fi momente de deruta, dar rudele vor fi in preajma voastra la momentul potrivit.

Cati bani castigati:La inceputul lunii septembrie, veti fi eficienti si veti obtine castiguri bune in demersuri legate mai ales de activitatile intelectuale. De asemenea, in urma unor cursuri de specialitate veti obtine castiguri importante. Dupa data de 15 septembrie, trebuie sa fiti economi, pentru a face fata cheltuielilor neprevazute care se contureaza in intervalul 17-20 septembrie. Totodata, folositi si strategiile care au dat roade in aceasta primavara si reevaluati proiectele care se refera la investitii majore.

Revigorare: Porniti cu dreptul in cel putin doua proiecte majore. Stimulentele morale vor avea o influenta formidabila atat asupra inspiratiei, cat si a puterii voastre de decizie (12,14. 20). Tot acum, vestile si argumentele unor persoane care va pretuiesc vor influenta in bine starea voastra de spirit; de aceea, va concentrati cu usurinta asupra unor initiative pe termen mediu. Odihniti-va la timp si relaxati-va pentru ca, dupa data de 29 august creste riscul accidentelor. Consumati nuci, multi strugurisi si ceaiuri de afin, iar dupa ziua voastra de nastere Incepeti o dieta de detoxifiere cu praz.

Sfatul astrologului: In zilele de 13 si14 septembrie nu este bine sa va implicati In alte initiative suplimentare. Finalizati la timp ceea ce ati Inceput In a doua parte a lunii august si pastrati-va calmul! De cand lumea, graba strica treaba!  Nu intrati in panica, daca vestile importante mai Intarzie 5-6 zile. Cu putin efort, nativele Fecioare ar putea fi un model de feminitate si de rafinament. Cu aceste atuuri, ele ar putea spulbera mitul care le atribuie un mare defect-critica excesiva.

Numerele sansei voastre: 4-5-10-12-15-18-27-29-33-37-43-45.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Reperele reusitei: Si pentru voi, consolidarea pozitiei sociale va fi o prioritate. In schimb, Balantele care au probleme de familie isi vor dedica o buna parte din timp activitatilor domestice prin care sa imbunatateasca confortul familiei si sa rezolve problemele de sanatate cu care se confrunta rudele apropiate. Nativii Balanta vor fi preocupati de tot felul de noutati de culise, dar si de sfera materiala.

Obligatii morale: Prognoza financiara este destul de favorabila. Proiectele voastre profesionale, puterea de creatie atrag atentia persoanelor influente din anturajul vostru. Nu trebuie sa va temeti de puterea nesansei, de rivalii vostri declarati. Cei care doresc sa gasesca un loc de munca isi pot implini aceasta dorinta cu ajutorul prietenilor din anturaj. Ocupati-va si de aspectul vostru exterior, de imaginea voastra publica. Un stil de viata activ, dialogul cu persoane din diferite sfere de activitate poate fi o mana cereasca pentru voi. Norocul, sa stiti, va veni la momentul potrivit.

Prieteni si rivali: Selectarea anturajului este o prioritate care va aduce multe nopti albe. Chiar daca in viata relationala urmeaza o perioada de austeritate, veti regasi prietenii care au fost alaturi de voi in cele mai grele momente si nu v-au dezamagit ( 10-19 septembrie)

Cati bani castigati: Balantele cu experienta in domeniul lor de activitate au foarte multe sanse sa fie avansati. Partenerul vostru de viata este un excelent observator si stie sa gaseasca solutii financiare pentru problemele neprevazute din acest interval. Va puteti astepta la schimbari interesante in cariera , cu sanse de a obtine castiguri semnificative dupa data de 13 septembrie.. In orice caz, semnati cu prudenta documente oficiale In zilele de 1 si 15 septembrie.

Revigorare :Nelinistea voastra trebuie tratata cu toata atentia.Conteaza foarte mult atmosfera din jurul vostru, calitatea somnului, dar si a hranei. Evitati orice fel de excese mai ales in intervalul 1-12 septembrie.

Sfatul astrologului:Vreti sa va refaceti fortele? Profitati de aceasta perioada pentru a calatori si pentru a va imbunatati confortul locuintei. Schimbati dispunerea pieselor de mobila, astfel incat sa patrunda mai multa lumina in camera. Mai mult, arta are totdeauna un efect calmant asupra starii voastre de spirit.

Numerele sansei voastre: 2-6-7-11-14- 16-19-20-26-28-33-45-46.

Scorpionul (23 octombrie – 22 noiembrie)

Reperele reusitei:Predomina multe urgente pe plan profesional, financiar si afectiv. ce v-ati propus. O reusita neasteptata are legatura cu un debut sau cu un studiu de specialitate. Stiti ca vi se indeplineste o dorinta la sfasitul acestei luni ? Provocarile va stimuleaza orgoliul, iar impulsivitatea trebuie tinuta sub control. Proiectele pe termen lung trebuie si ele bine gandite, pentru a mentine relatiile de amicitie.Multa prudenta In relatiile cu colaboratorii de la drum lung; In prima parte a lunii. Acum pot interveni conflicte cu o finalitate nedorita De asemenea, daca va mobilizati atentia spre teluri noi, sansele voastre de reusita sunt mult mai mari dupa data de 18 septembrie. .

Obligatii morale: Consecventa va ajuta sa va achitati onorabil de obligatiile voastre morale. Munciti cu devotament si respectati exigentele impuse de persoanele de decizie si totul va fi OK. In familie, femeile vor fi pregatite sa rezolve prioritatile dificile din camin; In schimb, partenerii de viata vor fi mai tandri cu copiii lor. Dupa data de 9 august, sunt favorizate relatiile cu parintii si cu rudele voastre apropiate, care se confrunta cu probleme financiare si de sanatate.

Prieteni si rivali:Vestile si atitudinea partenerilor de afaceri si a persoanelor de decizie va ia prin surprindere. Vreti sa aveti castig de cauza Intr-un demers oficial . Colegii din domeniul vostru de activitate vor veni in ajutorul vostru. Cu multe eforturi veti tine sub control efectul multor polemici. In compania prietenilor vostri de suflet va relaxati si alungati energiile negative din jurul vostru

Cati bani castigati:Veti fi atrasi de proiecte inedite si secrete. In anturajul vostru se discuta despre evenimente neprevazute, despre mosteniri, castiguri neprevazute si despre bolile rare din familie.. In jurul datei de 16 septembrie rezolvati unele Incurcaturi financiare ale rudelor voastre. Aceste reusite va motiveaza pentru proiecte noi. Dupa multa tevatura, problemele de serviciu se rezolva si posibilitatea unui nou castig suplimentar se contureaza dupa data de 13 septembrie.. In orice caz, semnati cu prudenta documente oficiale In zilele de 1 si 15 septembrie.

Revigorare: Eforturile fizice si intelectuale, dar si framantarile neImpartasite familiei vor afecta echilibrul vostru emotional. Suprasolicitarile, dar si practicarea sporturilor de performanta vor avea efecte negative asupra sistemului nervos si articulatiilor . Consumati fructe de sezon, pepeni si struguri si evitati alimentele grase.

Sfatul astrologului: Solutiile alese pentru prioritatile din caminul vostru ar trebui cantarite Impreuna familia . Acum, femeile Scorpion vor fi de mare ajutor pentru prietenii si pentru rudele lor.
Numerele sansei voastre

Numerele sansei voastre: 3-4-12-18-20 21-27-30-34-35-43-44-48

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Reperele reusitei:Vreti sa va implicati in activitati mai deosebite, in aliante parteneriale promitatoare din toate punctele de vedere. Nu aveti probleme financiare, decat daca ati contat pe afaceri nechibzuite. Vreti sa depasiti momentele de neliniste datorate rivalilor sau concurentilor vostri. Acum, detaliile sunt la mare pret in cariera, dar si in afacerile lansate pe cont propriu. O persoana bine informata este un om de . Pentru revigorarea bugetului vostru, primiti vesti importate in jurul datei de 9 septembrie

Obligatii morale :Important sa credeti in sansa voastra. . Este o perioada benefica pentru socializare, pentru relatiile de ajutor reciproc cu rudele apropiate. Cei care prestati si o munca de voluntariat aveti prilejul sa cunoasteti persoane foarte utile pentru proiectele voastre filantropice. Tot acum, va bucurati la randul lor, de ajutorul unei persoane cu totul si cu totul speciale, un adevarat Inger pazitor, mai ales dupa data de 13 septembrie. .

Prieteni si rivali:Sugestiile prietenilor de incredere si al colegilor de munca vor fi benefice In privinta prioritatilor. Discutiile de acest fel pot fi deschizatoare de drumuri pentru voi pe parcursul lunii septembrie. Partenerul de viata va fi mai critic, poate mai gelos. Trebuie sa-i temperati excesele si, destul de repede, va reveni la sentimentele din vremurile bune.

Cati bani castigati:Sunteti activi si aveti idei foarte originale. Trebuie doar un surplus de vointa pentru a le concretiza la timp. In general, va echilibrati balanta cheltuieli-venituri dupa data de 1 septembrie. In a doua parte a intervalului, inspiratia urca la cota performantelor.

Revigorare:Dupa o perioada tensionada (30-31 august) aveti o sansa in plus sa vedeti lumea cu alti ochi. Acum, veniti in contact cu specialisti de renume. intalnirile cu strainii vor fi utile pentru cei care doresc sa progreseze pe plan profesional. Starea de spirit va fi mai buna dupa data de 10 septembrie. Pentru problemele voastre vitale -ficatul, vezica biliara si sistemul nervos, dieta este foarte importanta, iar sunatoarea si mazarea sunt foarte eficiente pentru sanatatea voastra.

Sfatul astrologului: Pentru problemele financiare din familie, o alta sursa de neliniste, nu intrati In panica. Surprizele norocului sosesc si In viata voastra. Vestile si realizarile trebuie sa va Incurajeze.

Numerele sansei voastre: 3-7-8-14-20- 23-26-29- 30-32-38–49.

Capricornul (22 decembrie – 20 ianuarie)

Reperele reusitei: Iata o etapa in care predomina situatiile surpriza. Trebuie sa invatati din greselile altor persoane din anturaj. Daca in compania voastra sunt probleme, cautati o solutie din timp. Nu intrati In depresie, daca in jurul vostru se prabusesc alte si afaceri similare cu aceea in care activati si voi. Acum, pentru majoritate nativilor, obligatiile finaciare sunt la ordinea zilei. Trebuie sa colaborati cu specialistii din anturajul vostru . Poate urma o perioada cand va recuperati o parte din banii imprumutati si cand vi se recunosc meritele intre 17-22 septembrie.

Obligatii morale: Fiti optimisti! Demersurile bazate pe colaborarea cu strainii vor avea sanse de reusita mult mai mari decat proiectele realizate in parteneriat cu prietenii de familie. Acum este firesc sa nu fiti ranchinosi, sa nu Incurajati conflictele si controversele. Mare atentie si la capitolul compromisuri. Daca trebuie sa luati decizii de natura financiara, sa va asumati riscurile unor cheltuieli neprevazute, puteti sa actionati dupa data de 9 septembrieaugust.

Prieteni si rivali :Desigur, proverbul: “Prietenul la nevoie se cunoaste” se confirma si acum .Discutiile de la suflet la suflet va ajuta sa depasiti orice situatie critica. Aveti toate sansele sa va bucurati si de confort, tot cu ajutorul amicilor vostri. Norocul va fi de partea celor care nu se sperie de greutati. In cuplurile casatorite, romantismul va face minuni si va aduce armonia mult dorita.

Cati bani castigati: In intervalul 13-20 septembrie apare la orizont o teribila sursa financiara, iar bugetul familiei se poate consolida. Cele mai norocoase zile pentru rezolvarea problemelor spinoase sunt: 1,5, 12, 15 septembrie. Dupa aceasta data, ar fi bine sa ocoliti participarea la evenimente mondene. Selectati prioritatile si strategiile adecvate dupa data de 6 septembrie cand va puteti concentra cu folos la aceste aspecte.

Revigorare:Dialogul cu optimistii familiei va mentine moralul. Alaturi de experienta rudelor si a partenerului de viata, depasiti momentele critice . Este o perioada cand puteti face o cura de vitamine naturale cu sucuri de struguri si de pere.

Sfatul astrologului:Evitati sa faceti comentarii critice la adresa persoanelor influente. Oricine poate fi un martor incomod.

Numerele sansei voastre: 1-5-8-13-23-25-28-30-31-32-39-49 .

Varsatorul (21 ianuarie – 18 februarie)

Reperele reusitei:In acest interval predomina prudenta. Cei v-ati fript cu ciorba, suflati si in iaurt. Nu este momentul sa treceti insa dintr-o extrema in alta. Se contureaza oportunutati doar in relatiile care se bazeaza pe interese si puncte de vedere comune. Dupa data de 2 septembrie, configuratia astrala va sugereaza sa fiti vigilenti in discutiile cu partenerii care v-au dezamagit in trecut. In acest interval, in activitatile si colaborarile cu sursele care aduc venituri suplimentare nu apar probleme, dimpotriva. De aceea, trebuie sa profitati de orice sansa

Obligatii morale :Va straduiti sa achitati toate obligatiile morale. Spre norocul vostru, apar si surse suplimentare de castig. Ajutorul unor intermediari soseste la timp pe plan financiar. Acum trebuie sa predomine moralul de invingatori in zilele de 2,5,13 si 16 septembrie. poate sa afecteze puterea voastra de decizie. Daca veti reusi sa tineti in frau gandurile negative, totul va fi OK pentru etapa acesta destul de stresanta, mai ales pentru barbatii Varsatori.

Prieteni si rivali :Intalnirile cu prietenii sunt la mare pret si pentru voi , pentru ca proiectele amanate se relanseaza in acest interval cu ajutorul lor. Proiectele colective, realizate In echipa vor avea succes. Partenerii de viata vor contribui si ei la lansarea celor mai originale afaceri.

Cati bani castigati:Va asteapta o perioada cu obligatii neprevazute pe plan profesional. Mai mult, acum trebuie sa fiti foarte economi pentru ca toate cheltuielile suplimentare devin sufocante. Daca ati dat bani cu imprumut, puteti sa recuperati o parte din aceasta suma dupa data de 7 septembrie. Daca vreti sa-i faceti o bucurie persoanei iubite si sa-i daruiti un obiect pe care si l-a dorit de mult, cumparati o masina, dupa data de 18 septembrie ofertele sunt mai avantajoase. investitiile voastre pot fi avantajoase in a doua parte a intervalului

Revigorare:Este mai bine sa preveniti decat sa tratati. Iata ca acest proverb vi se potriveste ca o manusa. Evitati excesele de sare, de cafea si consumul bauturilor alcoolice. Problemele respiratorii si reumatismul va obliga sa mergeti la medic.

Sfatul astrologului:Ocolitim orice speculati referitoare la nesanse, la paguba sau la divorturi. Astfel, veti evita conflictele de orice natura cu prietenii, cu rudele sau cu persoanele de decizie.

Numerele sansei voastre: 4-8-14-20-23-24-29-31-34-47-48.

Pestii (19 februarie – 20 martie)

Reperele reusitei :Intuitia este pentru voi un partener competent si responsabil in privinta deciziilor rapide. Astfel ca, va descurcati foarte bine in privinta situatiilor neprecazute. Nu fiti critici, nu fiti gelosi si supravegheati-va copiii si parintii cu probleme de sanatate. Nu amanati revederea cu cei dragi, un tonic excelent pentru starea voastra de spirit.

Obligatii morale:Este o etapa obositoare. Veti fi obligati sa invatati lucruri noi, sa va documentati pentru a fi pe faza in privinta deciziilor profesionale si de familie. O calatorie in zone mai putin aglomerate, vizionarea unor filme celebre sau practicarea unui sport va ajuta sa va deconectati, sa lasati in urma framantarile.

Prieteni si rivali :In relatiile cu prietenii pot interveni discutii pro si contra. Din aceasta cauza, unele proiecte comune pot fi amanate mai bine de doua saptamani. Relatiile amicale si utile merita pastrate cu orice pret.

Cati bani castigati:Continuati proiectele dificile cu ajutorul persoanelor cu experienta din anturaj. Reluati proiectele abandonate si va asumati unele riscuri pe muchie de cutit. Cresc obligatiile si responsabilitatile , dar nu va temeti de esecuri. Perioada de cautari va aduce castiguri nesperate in curand.

Revigorare:Si pe acest plan este un interval plin de surprize in special in perioada 8-16 septembrie. Tensiunea nervoasa, racelile si problemele digestive va nelinistesc si va strica buna dispozitie. Consumati multe fructe bogate in vitamina C si produse din farmacia stupului.

Sfatul astrologului:Trebuie sa faceti eforturi sa achitati restantele si datoriile; de asemenea, sa reflectati foarte bine inainte de a lua decizii pripite. Contati pe ajutorul noilor vostri prieteni de la drum lung in perioada 17-21 septembrie.

Numerele sansei voastre: 5-6-1o-11-17-29-30-31-35-37-47-49.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-