Published On: Soare, Sep 8th, 2013

HCM Baia Mare si HCM Constanta au castigat supercupa Romaniei la handbal

Share This
Tags

HCM Baia Marea SupercupaHandbalistele de la HCM Baia Mare, detinatoare ale Cupei Romaniei si vicecampioane, au castigat sambata, la Bucuresti, Supercupa Romaniei, primul trofeu al sezonului 2013-2014, in fata formatiei “U” Jolidon Cluj.

Federatia Romana de Handbal a fost nevoita sa recurga la aceasta masura, dupa ce campioana Oltchim Ramnicu Valcea s-a desfiintat, din cauza problemelor financiare.

Supercupa Romaniei se disputa intre campioana si detinatoarea Cupei Romaniei.

Nici la masculin nu se respecta insa regula, pentru ca HCM Constanta a castigat si titlul national si Cupa Romaniei. In acest caz, FR Handbal a decis ca HCM Constanta sa se dueleze in Supercupa cu vicecampioana Stiinta Bacau.

Campioana HCM Constanta a castigat, sambata, la Bucuresti, Supercupa Romaniei la handbal masculin, primul trofeu al sezonului 2013-2014, in fata vicecampioanei Stiinta Bacau.

HCM Constanta s-a impus in fata formatiei Stiinta Bacau, cu scorul de 23-18 (10-7).

Cele doua echipe s-au confruntat si in finala Cupei Romaniei, HCM castigand cu 34-23.

HCM Constanta detine si titlul national si Cupa Romaniei, astfel ca FR Handbal a decis ca Supercupa sa fie disputata cu vicecampioana Stiinta Bacau, in conditiile in care trofeul se joaca intre campioana si castigatoarea Cupei Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-