Published On: vin, Sep 20th, 2013

HC Dunarea a invins HC Zalau la 6 goluri diferenta

Share This
SONY DSC*HC Dunarea – HC Zalau 25-19 (11-9)*
HC Dunarea Braila a spulberat echipa condusa de selectionerul Gheorghe Tadici, HC Zalau, dupa un joc foarte bun. Echipa antrenata de Cristian Preda si Viorel Alexandru a inceput mai slab partida, echipa lui Tadici conducand minute bune la doua goluri cu sprijinul unei brigazi de arbitri timorati de gesturile de dement ale selectionerului Nationalei Romaniei.
Echipele au mers cap la cap pana in minutul 14 cand tabela arata 3-3 insa trei golurile consecutive ale Brailei, (Farcau, Perianu si Horjea) au facut ca Dunarea Braila sa reintre la conducere si in minutul 18 tabela arata 6-3.
De acolo si pana in ultimul minut de joc selectionerul Gheorghe Tadici a incercat diferite formule insa niciuna cu rezultat  iar brailencele au mentinut diferenta de doua goluri pana la pauza. Impulsionate si de cei peste 1.500 de spectatori, HC Dunarea conducea la pauza cu scorul de 11-9.
SONY DSCVenite cu forte proaspete de la vestiare, brailencele au marcat de trei ori in poarta oaspetilor prin aceleasi Farcau, Perianu si Horjea in timp ce Zalaul inscria primul gol abia in minutul 41, Gabriela Dobre inchizand bine poarta.
Apararea perfecta a brailencelor a facut ca faza a doua si contraatacul sa devina punctele forte, permitand echipei lui Cristi Preda sa mareasca diferenta, 17-10 minutul 45. Cea mai mare diferenta s-a inregistrat in minutul 18 cand tabela arata 19-11, dupa golurile lui Farcau si Moldovan. In ultimile minute de joc, Cristi Preda a dat ocazia si altor jucatoare sa se afirme, insa Zalaul a reusit sa reduca din diferenta insa fara sanse de revenire pe tabela. Dupa 60 de minute de joc, tabela arata 25-19 si HC Dunarea obtine o victorie importanta in fata echipei lui Tadici.
SONY DSCMarcatoare:
HC Dunarea: Farcau 8, Perianu 6, Horjea 5, Adespii 2, Moldovan 2, Czeczi 2.
HC Zalau:Varga 6, Constantinescu 4, Pintea 3, Pera 2, Ciuciulete 2, Trif 1, Somoi 1.
 

Comentarii

comentariu

About the Author

-