Published On: vin, Sep 13th, 2013

GBS despre conflictul Costin-PNL: “La noi nu ati vazut discutii de genul asta”

Share This
Tags

stancu netPresedintele Consiliului Judetean Braila, liderul PSD Gheorghe Bunea Stancu a comentat excluderea consilierului local Sorin Costin din PNL Braila, dar si disputa publica dintre acesta si conducerea filialei liberale. Stancu a precizat ca nu crede ca astfel de acuzatii publice sunt de bun augur.

“De ce trebuie sa am eu o parere? Asta e subiectul care ii intereseaza pe liberali, noi nu suntem PNL. Cred ca ati observat, cu exceptia lui Balcan caruia i-am spus de cand a plecat din partidul asta ca greseste, cred ca la noi nu ati vazut discutii de genul acesta”, a declarat liderul social-democratilor braileni.

Gheorghe Bunea Stancu a mentionat ca PNL Braila are propriul mod in care isi gestioneaza conflictele interne si ca PSD nu face decat sa urmeze “interesul partidului”.

“Noi incercam sa ne vedem de verticalitatea noastra, de interesul partidului, nu cred ca lucruri de genul acesta sunt bune de discutat in presa si acuzatiile care s-au adus de ambele parti. Ei stiu mai bine cum isi gestioneaza lucrurile”, a mai adaugat presedintele CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author