Published On: lun, Sep 23rd, 2013

Galatence cercetate pentru furt in Braila

Share This
Tags

masina_politie_copy_51585400La data de 21 septembrie a.c., la orele 14:30, judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale-linia de munca Furturi din Patrimoniu au desfasurat activitati specifice in mai multe cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti si le-au depistat, in Cartierul Radu-Negru, din municipiul Braila, pe galatencele S.Gina 23 de ani si A.M. 16 ani, in timp ce incercau sa sustraga bani si bunuri din locuinta unei brailence in varsta de 77 de ani, folosindu-se de calitati mincinoase, anume ca erau angajate ale primariei si ofereau donatii din partea actualului primar al municipiului Constanta.

S-a stabilit ca tanara majora avea rolul de a se prezenta la usile partilor vatamate pentru a oferi donatia constand in alimente si produse cosmetice, iar minora, profitand de neatentia victimelor, patrundea in locuinte si sustragea bani si bunuri de valoare (bijuterii si telefoane mobile).

In baza probatoriului administrat s-a stabilit ca cele doua sunt autoarele comiterii unui numar de alte cinci fapte de acest gen, in perioada 23.08-15.09.2013, in dauna a cinci brailence domiciliate pe Calea Calarasilor si pe strada Radu-Negru, prejudiciul total cauzat constand in suma de 9.023 de lei, trei inele din aur si doua telefoane mobile.

Cele doua galatence au fost retinute pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si ieri, 22.09.2013, au fost prezentate Judecatoriei Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Instanta de judecata a emis pe numele lui S.Gina mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu, ambele in forma continuata, fiind introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

  Fata de A.M. s-a dispus masura obligarii de a nu parasi localitatea, pe o perioada de 19 zile, fiind cercetata in stare de libertate pentru aceleasi fapte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-