Published On: lun, Sep 16th, 2013

EXCLUSIV: FRH a publicat listele cu arbitrii. Rodica Arbunea in lotul de perspectiva pentru Liga Nationala

lista arbitriFederatia Romana de handbal a facut publica lista cu loturile de arbitrii care vor conduce meciurile in sezonul competitional 2013-2014 in Liga Nationala.

Astfel, in urma Consfatuirii care a avut loc la sfarsiutul lunii august la Cluj, Federatia a impartit arbitrii in 3 categorii.

In lotul A intalnim cuplurile de arbitrii care au fost delegati pana acum in Liga Nationala, arbitrii experimentati din Romania. In lotul B intalnim atat cupluri care au arbitrat in Liga Nationala cat si in Divizia A, iar in ultima lista, intalnim arbitrii de perspectiva care au sanse ca in cativa ani sa conduca un meci de Liga.

Daca in lista A avem doar nume mari, aici fiind doar arbitrii care au fost delegati in Liga Nationala, in lista B avem doua cupluri care au arbitrat in Liga Nationala, ceilalti avand sansa ca din acest an sa arbitreze la cel mai inalt nivel de la noi din tara.

Rodica Arbunea, singurul arbitru brailean convocat la consfatuire, a obtinut la examenul de la Cluj 28 de puncte la scris respectiv 9 la testul de limba engleza din 10 iar la testul fizic a ajuns la nivelul 8. Colega de fluier, Marina Agliceriu a obtinut tot 28 de puncte. Cuplul format din Arbunea/Agliceriu il intalnim pe lista cu arbitrii de perspectiva, avand sansa ca in cativa ani sa fie delegati la meciurile din Liga Nationala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-