Published On: mie, Sep 25th, 2013

FRH a decis: Craiova fara puncte iar Zalau urca pe 7 in clasament

Share This
Tags

ZalauFederatia Romana de Handbal, prin Comisia de disciplina a decis ieri ca SCM Craiova sa piarda meciul cu HC Zalau la masa verde.

Comisia de Disciplina a FRH a decis ca SCM Craiova sa fie si penalizata cu un punct, dupa ce nu a achitat taxa de transfer catre EHF in vederea legitimarii celor doua handbalise, Anca Amariei si Alexandra Hasegan.

“In legatura cu transferul jucatoarelor Amariei Anca si Hasegan Claudia Alexandra la clubul SCM Craiova, comisia decide: sanctionarea clubului SCM Craiova cu pierderea jocului cu HC zalau cu scorul de 10-0 si scaderea unui punct din clasament; penalizarea clubului cu 2.000 RON, cu termen de achitare 04.10.2013; anularea Transferurilor la SCM Craiova a jucatoarelor Amariei Anca si Hasegan Claudia Alexandra conform Art 22 din Regulamentul Disciplinar al FR Handbal”, informeaza site-ul FRH.

De asemenea federatia a decis ca jucatoarele Amariei Anca si Hasegan Claudia Alexandra sa fie penalizate cu cate 1.000 RON, cu termen de plata data de 04.10.2013, conform Art 56 coroborat cu Art. 38.1 din Regulamentu Disciplinar al FRH.

Comentarii

comentariu

About the Author

-