Published On: Soare, Sep 29th, 2013

FOTO: Galeria Rapidului a vandalizat Stadionul Municipal din Braila

Share This
Tags

Scaunde rupte pe municipalAproximativ 600 de suporteri rapidisti au facut astazi deplasarea cu echipa din Giulesti pentru meciul din etapa a V-a din cadrul Ligii Secunde, unde au intalnit echipa locala CF Braila.

Partida a fost la discretia rapidistilor care cu toate ca au fost condusi au intors scorul si au plecat cu 3 puncte de la Braila. – vezi aici cronica .

 

Rapidisti 2

Fum rapidistiDupa ce mai mult de zece minute, galeria Rapidului s-a rezumat doar lozinci rasiste, imediat dupa ce fotbalistii din capitala au egalat, suporterii din Giulesti au inceput sa rupa scaunele si sa arunce petarde.

 Sute de scaune au fost rupte si arse de suporterii violenti ai rapidului, in timp ce Jandarmeria “admira” spectacolul oferit de giulesteni pe Municipal.

rapidisti 1rapidistiDupa ce au preluat conduerea pe tabela, suporterii au incendiat cateva scaune din tribuna, si municipalul a fost acoperit de o perdea groasa de fum.

Cu toate ca la intrarea in stadion, paza este obligata sa controleze corporal pe toata lumea, se pare ca suporterii giulesteni au intrat cu mai multe obiecte interzise pe orice stadion.

In timp ce erau escortati de jandarmii braileni, suporterii violenti i-au scuipat pe brailenii veniti sa sustina echipa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-