Published On: Soare, Sep 22nd, 2013

FOTO: Caravana boxului brailean a pornit la drum. Prima oprire – Ianca

SONY DSCSambata, 21 septembrie, orasul Ianca din judetul Braila a gazduit “Caravana boxului brailean”. In fata Casei de Cultura din Ianca, incepand cu orele 16.00 au avut loc 13 meciuri amicale intre sportivii de la CSM Braila, Steaua Bucuresti si Clubul Voluntari.

Caravana a debutat cu meciul de la categoria 38 de kg, unde Florin Lazar de la CSM Braila a pierdut in fata sportivului de la Steaua Bucuresti, Cristian Placuie. La aceeasi categorie s-au mai intalnit sportivii Danut Toader de la CSM Braila cu Florin Lixandru de la Bucuresti si Iulian Plesa de la Braila cu Antonio Anghel de la Bucuresti. La categoriile mai mici, arbitrul a hotarat la mai multe partide, meci nul.

La categoria 40 de kg s-au intalnit sportivii Giony Mirea de la CSM Braila si Alexandru Ionita din Bucuresti. Iulian Soare de la CSM Braila a boxat la categoria 44 kg cu Claudiu Paladoiu iar la categoria 46 de kg s-au intalnit sportivii Radian Baciu si Robert Bacanu.

SONY DSCLa categoria 50 de kg, fratele mai mic al pugilistului Marian Pita, Florin Pita, a castigat in fata sportivului din capitala, Marius Ciuraru iar la categoria 52 de kg, Antonio Neacsu de la Bucuresti a intalnit pugilistulul de la CSM Braila Ionut Bucurica. Toate aceste partide s-au desfasurat pe perioada a trei reprize a cate 1,5 minute.

La categoriile mai mari, respectiv 57 de kg s-au intalnit sportivii de la CSM, Andrei Milea iar in coltul opus au fost cei din capitala, reprezentati in acest meci de Robert Nogovan. La aceeasi categorie, pugilistul de la CSM, Jitaru Robert l-a invins pe Mario Manea din capitala.

Ultimele trei meciuri au fost castigate de sportivii de la CSM Braila, si s-au desfasurat pe durata a trei reprize a cate 3 minute fiecare. La categoria 66 de kg Vlad Sava, de la CSM Braila, l-a invins la puncte pe sportivul Ion Constantinescu de la Bucuresti. Marian Visan, a luptat la categoria 64 de kg si a castigat meciul impotriva sportivului din capitala, George Moldoveanu, acesta fiind aplaudat de publicul prezent.

Ultimul meci s-a disputat intre Marian Pita, sportiv la CSM Braila si Boris Grecov de la Steaua Bucuresti. Meciul a fost la discretia sportivului brailean care a castigat intr-un final partida.

La eveniment a participat si primarul orasului Ianca, Fanel Chirita, care a acceptat sa gazduiasca aceasta Caravana.

SONY DSCCaravana boxului brailean continua. Astazi orasul Faurei gazduieste acest eveniment, in sala de sport, iar saptamana viitoare, sambata 28 septembrie, pugilistii vor avea cateva meciuri demonstrative la Traian Sat.

Proiectul “Caravana boxului brailean” este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Braila, al Clubului Sporiv Municipal Braila, al primariilor din Ianca, Faurei si Traian sat si a Clubului Sessubamayama Braila.

Scopul caravanei este acela de a descoperi noi talente si de a indruma copii catre box.

Comentarii

comentariu

About the Author

-