Published On: vin, Sep 20th, 2013

Festivalul Sahului brailean are loc duminica la Cercul Militar

Share This
Tags

sahPrimaria Municipiului Braila alaturi de Clubul de sah “Orizont 64”, Directia pentru sport si tineret Braila si Cercul Militar Braila organizeaza duminica, 22 sepmtebrie cu incepere de la orele 10.00, in sala de festivitati a Cercului Militar Braila, “Festivalul sahului brailean”.

Turneul de sah blitz se adreseaza copiilor si juniorilor de pana in 18 ani. Competitia este structurata pe trei turnee, 5-9 ani, 9-12 ani si 12-18 ani unde se va aplica Regulamentul Federatiei Romane de sah si FIDE.

Fiecare jucator va dispune de 5 minute pentru toata partida. In functie de numarul de participanti din fiecare turneu se va juca in sistemul eliminatoriu sau sistemul round-robin, fiecare cu fiecare. Sedinta tehnica si inscrierea se face de la orele 9.00 in sala de festivitati a Cercului Militar Braila. Premierea va avea loc in aceeasi zi, dupa terminarea ultimei runde. Arbitrii competitiei sunt Camburi Mircea si Balcan Ionel. Cei care sunt interesati sa se inscrie la acest turneu trebuie sa achite o taxa de 30 RON. De asemenea participantii sunt rugati sa se prezinte cu ceas de control, tabla si piese de ras regulamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-