Published On: mar, Sep 10th, 2013

Festivalul Poetilor din Balcani

Share This
Tags

Festivalul-poetilor-din-BalcaniFestivalul Poetilor din Balcani continua in acest an cu cea de a VII-a editie, care se va desfasura in perioada 27 – 28 septembrie. Organizat la Braila de Consiliul Judetean, Biblioteca Judeteană „Panait Istrati” si Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala Sud-Est, reuneste nume importante ale literaturii contemporane din Romania si Bosnia-Hertegovina.

Obiectivul acestui eveniment este acela de a promova poezia contemporana din Romania si Bosnia-Hertegovina, aprofundarea conceptului de balcanism in literatura si dezvoltarea relatiilor de colaborare intre poetii romani si bosniaci.

In cadrul festivalului vor avea loc lansari de carte, recitaluri de poezii si muzica, dezbateri pe tema balcanismului in literatura, cu referiri speciale la literatura contemporana romana si bosniaca.

Reprezentantii Ambasadei Bosniei si Hertegovinei la Bucuresti si reprezentanti ai uniunilor de creatie din Romania si Bosnia-Hertegovina, vor fi invitati pentru a participa la aceasta manifestare culturala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-