Published On: Soare, Sep 8th, 2013

EXCLUSIVITATE: Consilierul local Eduard Ciocan exclus din PNL

Share This
Tags

Ciocan EduardConsilierul local Eduard Ciocan a fost exclus din PNL, in urma sedintei Delegatiei Permanente , din data de 7 septembrie, au declarat pentru Infobraila surse politice. Ciocan isi va pierde  mandatul din Consiliu Local Municipal. Urmatorul pe lista USL Braila de candidati la CLM este medicul Cristian Pricop, membru PNL.

Eduard Ciocan, fost cumnat al senatorului PNL Catalin Boboc, a fost implicat la sfarsitul anului trecut intr-un scandal de coruptie cu epicentrul in capitala. In luna februarie 2013, Ciocan preciza ca si-a prezentat demisia la Biroul Politic Municipal, insa conducerea filialei a apreciat ca acesta trebuie sa raman consilier, acceptandu-i doar demisia din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale a PNL Braila.

Fostul liberal a intrat in atentia procurorilor bucuresteni, in luna decembrie 2012, alaturi de actualul director al DJST Braila, Eduard Puiu, intr-un caz de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual, uz de fals, dare si luare de mita.

In cadrul aceleiasi sedinte, conform unor informatii din interiorul partidului, s-a decis si excluderea lui Ovidiu Sofrone.

Comentarii

comentariu

About the Author