Published On: vin, Sep 13th, 2013

EXCLUSIV PSD-istul Silviu Mangiurea s-a zdrobit de un stalp in Galati

Share This
Tags

mangiurea-masina-TEXTIn dupa-amiaza zilei de ieri, pe strada Portului din municipiul Galati, consilierul local PSD Silviu Mangiurea, in varsta de 56 de ani, a fost implicat intr-un accident rutier grav. Masina condusa de Mangiurea s-a izbit puternic intr-un stalp de electricitate de pe marginea drumului.

In autoturismul Skoda se mai aflau si alte doua persoane, doua femei de 40 si respectiv 54 de ani. Toate cele trei victime au ramas blocate in masina, ramanand captive din cauza tablei contorsionate. Un echipaj de descarcerare a fost nevoit sa taie autoturismul pentru ca persoanele sa fie scoase si transportate la spital.

Silviu Mangiurea prezenta la sosirea echipajului de ambulanta mai multe fracturi. Cele trei victime au fost transportate pentru investigatii la Spitalul de Urgenta, starea celor doua femei fiind potrivit ultimelor informatii una in afara pericolului.

Consilierul local le-a spus politistilor de la Circulatie ca i s-ar fi facut rau la volan si ar fi pierdut controlul directiei de mers.

Pe numele PSD-istului a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author