Published On: mar, Sep 3rd, 2013

VIDEO EXCLUSIV: Accident in lant. O ambulanta s-a rasturnat si alte doua masini au fost avariate. O tanara gravida, care se afla in drum spre Maternitate, a fost ranita

Share This
Tags

ACCIDENT2Doua autoturisme si o ambulanta cu semnalele acustice si luminoase in functiune, au fost implicate intr-un accident rutier produs in aceasta dimineata, la intersectia Calea Galati cu Bulevardul Cuza. Autospeciala Serviciului Judetean de Ambulanta Braila s-a rasturnat, fiind acrosata de un autoturism care nu a respectat semnificatia indicatorului “Oprire”. Soferul autoturismului in varsta de 53 de ani era din Galati.

Tanara, de 19 ani, care se afla in ambulanta a fost transportata la Maternitate, fiind ranita. Femeia era gravida si se afla in drum spre Maternitate pentru a naste. De la Maternitate, tanara a fost transportata la Spitalul Judetean Braila pentru un consult chirurgical preventiv, conform spuselor managerului SAJ Braila, Viorica Uscatu.

Gravida se afla in acest moment la Maternitate, fiind in afara oricarui pericol.

“Echipajul de pe ambulanta este speriat, insa nimeni nu a fost ranit grav. In schimb, tanara gravida a fost dusa la spital si inca nu stim in ce stare se afla”, ne-a declarat Viorica Uscatu, managerul SAJ Braila.

Soferul ambulantei a fost ranit usor.

“Din primele cercetari s-ar parea ca accidentul s-a comis pe fondul nerespectarii semnificatiei indicatorului “oprire” , de catre autoturism, care patrunde in intersectie si intra in coliziune cu autospeciala de ambulanta care avea pornite semnalele de avertizare speciale. In urma impactului rezulta vatamarea usoara corporala a unui pasager, transportat de catre ambulanta si al soferului acesteia”, ne-a precizat inspector principal Stefanescu Cosmin.

Soferii implicati in accident nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma accidentului s-a circulat cu dificultate in zona cateva zeci de minute, circulatia pe Calea Galati fiind blocata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-