Published On: lun, Sep 9th, 2013

Etapa a V-a de la Campionatul National de Dirt-track si-a desemnat castigatorii

Share This
Tags

dirt trackSambata, 7 septembrie, pe Stadionul Municipal din Braila a avut loc a V-a etapa a Campionatului National de Dirt-track. La start s-au aliniat sportivi de la CSM Braila, CSTA Bucuresti, Vointa Sibiu dar si doi sportivi din Bulgaria.

Trei sportivi au terminat la egalitate, Adrian Gheorghe, Marian Gheorghe si sportivul bulgar Milen Manev, care au terminat cu cate 11 puncte, fiecare. Neputand fi departajati dupa niciun criteriu prevazut in regulament, cei trei au fost declarati castigatorii etapei a V-a, la seniori.

Adrian Gheorghe, un sportiv de doar 22 de ani a obtinut victoria in fata bulgarului Manev. In mansa a doua s-au aliniat la start 4 concurenti insa victoria a apartinut tot sportivului de la CSTA Bucuresti, Adrian Gheorghe. In schimb, in mansa directa, dintre tata si fiu, respectiv, Marian Gheorghe si Adrian Gheorghe, a fost castigata de mult mai experimentatul, Marian Gheorghe.

Unul dintre cei mai buni sportivi legitimati la CSM Braila, Fanel Popa, a avut ceva probleme mecanice si a pierdut duelul cu Manev, ratand podiumul.

Tanara generatie de la CSM Braila, reprezentata prin Sorin Popa si Florin Barabasu, au avut o evolutie buna, acumuland 7 puncte respectiv 6.

Primul loc la juniori a fost ocupat de sportivul de la CSTA Bucuresti, Gabriel Comanescu cu 6 puncte, pe locul II s-a clasat tot un sportiv de la CSTA Bucuresti si anume Cristian Tudor cu un total de 4 puncte, iar podiumul a fost incheiat de Ionel Valeanu cu 3 puncte.

Urmatoarele trei etape se vor desfasura la Sibiu, acestea urmand sa fie organizate de CSTA Bucuresti sI Vointa Sibiu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-