Published On: mar, Sep 24th, 2013

Elodia traieste! Interpolul confirma acest lucru

Share This
Tags

ElodiaIn ultimii sase ani, Elodia Ghinescu a devenit cel mai celebru caz de disparitie din România. Avocata din Brasov a fost de negasit in toata aceasta perioada, iar magistratii au declarat-o moarta in cele din urma. De curând, politistul Cristian Cioaca, sotul acesteia a fost condamnat la inchisoare cu executare, fiind acuzat de omor.

Jurnalistul Stefan Stroe a intrat insa in posesia unei hârtii care pune sub semnul intrebarii ipoteza ca Cioaca ar fi vinovat de presupusa moarte a sotiei sale. Conform acestuia, Elodia traieste bine merci in afara tarii, iar ofiterii Interpol confirma acest lucru.

“Eu am luat legatura cu unul dintre angajatii Interpol, caruia i-am cerut sa ma ajute sa aflu daca Elodia mai traieste sau nu. El nu stia nimic despre Elodia, habar nu avea povestea ei.

Când mi-a confirmat identitatea ei, am intrebat de ce nu exista in sistem nici un fel de date despre ea, culoarea ochilor, a pielii, a parului. Mi s-a explicat ca atunci când o persoana este gasita si nu vrea sa mai existe date despre ea, acestea se sterg.

In 2010, când eu am primit aceste documente, Elodia era in viata. Identitatea primara a unei persoane este confirmata in urma unei discutii fata in fata cu ea. Deci, in acest caz, ofiterii Interpol au stat cu ea de vorba, iar ea a recunoscut cine este”, a declarat acesta.

Avocata Elodia Ghinescu a disparut in august 2007. De atunci, suspectul principal in acest caz a fost sotul sau, Cristian Cioaca. Desi nu a fost gasit cadavrul pana acum, fostul politist a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru omor si profanare de morminte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-