Published On: sâm, Sep 21st, 2013

Dunarea inunda marea! Farul Constanta – CF Braila 0-1

sorin_frunza_cf_brailaIn urma cu cateva minute, CF Braila a terminat victorioasa jocul cu Farul Constanta, dupa ce Sorin Frunza a marcat un gol superb sutand la vinclu, din alergare, de la aproximativ 25 de metri  de poarta constantenilor. In ciuda eforturilor depuse de echipa gazda, formatia antrenata de Alin Panzariu s-a aparat exact si a reusit, la finalul partidei, sa ia toate punctele puse in joc.

Prima faza importanta a meciului a apartinut brailenilor, cand Frunza, plecat de la centrul terenului facand un-doi-uri cu doi coechipieri, a sutat perfect, din alergare, de la marginea careului advers direct la vinclu si a inscris unicul gol al partidei.

Pana la pauza, meciul s-a desfasurat intr-o singura directie, cu constantenii atacand steril poarta, impecabil aparata de Comanescu. Singura faza notabila s-a petercut cu un minut inainte de finalul primului minut, cand Cretu a reluat bine cu capul din sase metri, insa portarul a respins in corner.

Nici nu a inceput bine repriza a doua, cand CF Braila a ramas, din minutul 62 in zece oameni, dupa eliminrea lui Bosoi, care a primit doua cartonase galbene intr-un singur minut! Gestul lui Bosoi este cel putin dubios dupa ce si in meciul pierdut de CF Braila pe teren propriu, cu CSMS Iasi, jucatorul brailean a mimat faza de aparare la atacurile moldovenilor! Cu astfel de gesturi, CF Braila nu poate reintra nici in gratiile publicului si nici a sponsorilor.

In minutul 81, situatia numerica se egalizeaza, constanteanul Buzea primind cartonasul rosu pentru un fault dur, mai ales ca primise unul galben cu zece minute inainte.

Minutul 88 ar fi putut aduce bucuria la malul marii, insa mingea sutata de Coconasu din marginea careului brailean a lovit bara. Un minut mai tarziu este randul lui Cretu sa se ia cu mainile de cap, el sutand foarte bine de la aproximativ 19 metri, insa Comanescu intervine salvator si trimite in corner.

Panzariu, pe final de meci, isi tempereaza elevii si face doua schimbari pentru trecerea timpului, manevra sa fiind reusita, iar finalul apartinand oaspetilor!

 

Arbitru: Iulian Dima (Bucuresti); Asistenti: Iulian Radu (Bucuresti) si Petruta Iugulescu (Targoviste).

Farul: G. Curca (cpt.) – Nitescu, Buzea, Bumbac, Mansour – Ivanovici, I. Florea, N. Cretu, Nicola – Butoi Silvasan

Rezerve: V. Neagu – Paslaru, Coconasu, Igirosanu, E. Bolat, Ghenciu, Ravoiu

Antrenor: Ion Rauta

Braila: Comanescu – D. Spiridon, L. Ivan (cpt.), D. Ignat, C. Necoara – G. Bosoi, R. Neagoe, Ochia, Frunza – Ciocalteu, D. Cazan

Rezerve: Leu – M. Dima, Stangaciu, Olenic, Ndigwe, Colilie, G. Iordache

Antrenor: Alin Panzaru

Comentarii

comentariu

About the Author

-