Published On: joi, Sep 5th, 2013

Dunarea Braila lider in prima etapa. Debut cu dreptul in noul sezon competitional

Share This
Tags

SONY DSC * HC Dunarea Braila – CSM Bucuresti 28-20 (14-10)

Dunarea Braila a inceput cu dreptul sezonul competitional 2013-2014. In fata suporterilor care au umplut Sala Polivalenta “Danubius”, la primul meci din campionat, echipa antrenata de Cristi Preda a castigat in fata celor de la CSM Bucuresti.

Dunarea Braila a condus pe tabela de marcaj inca din primul minut, Ramona Farcau deschizand scorul. Ada Moldovan a marcat cel de-al doilea gol in timp ce bucurestencele au inschis in poarta aparata de Dobre abia in minutul 4 prin Niculae. Elevele antrenate de Cristi Preda s-au distantat pe tabela de marcaj abia in minutul 20 cand Dobre a inchis poarta iar reusitele lui Perianu, Czeczi si Moldovan au facut ca diferenta sa se mareasca la 5 goluri, 11-6 minutul 20. Cu toate ca CSM Bucuresti a tras sa revina pe tabela,  Glibko marcand doua goluri consecutive, 11-8 minutul 23, Dunarea Braila a intrat la pauza cu un avantaj de 4 goluri, tabela aratand dupa 30 de minute de joc, 14-10.

SONY DSCSONY DSCCea de-a doua repriza a apartinut in totalitate celor de la HC Dunarea care impinse de public de la spate, au condus detasat pana la fluierul final. Cea mai mare diferenta pe tabela de marcaj s-a inregistrat in 50 cand HC Dunarea Braila conducea la 10 goluri, 26-16, dupa patru goluri consecutive marcate de Czeczi, Farcau, Adespii si Moldovan. In ultimile 10 minute de joc Cristi Preda a rulat  intreg lotul, dand sansa si altor jucatoare sa marcheze. Nicoleta Safta a fost aplaudata de publicul brailean in momentul in care a intrat pe teren, aceasta reusind sa marcheze din 7 m.

Din pacate jocul Alinei Horjea, golgetera de anul trecut de la Dunarea Braila, a fost unul slab, aceasta ratant in faze de 1-1 dar si o lovitura de la 7 m, nereusind sa treaga in dreptul numelui ei niciun gol.

Finalul de meci a ridicat publicul brailean in picioare Dunarea incepand cu dreptul noul sezon, tabela aratand dupa 60 de minute de joc 28-20.

Marcatoare:

HC Dunarea: Farcau 7, Molodvan 6, Perianu 6, Irimia 4, Czeczi 2, Adespii 2, Safta 1.

CSM Bucuresti: Glibko 9, Varzaru 3, Shutska 2, Niculae 2, Zaremba 2,  Holhos 1, Dobrin 1.

Rezultate prima etapa:

U Jolidon Cluj – HCM Roman 25-26

Corona Brasov – Cetate Devatrans 32-26

Neptun Constanta – HCM Baia Mare 25-31

HCM Ramnicu Valcea – CSM Ploiesti 22-25

SCM Craiova – HC Zalau 23-23

Comentarii

comentariu

About the Author

-