Published On: joi, Sep 5th, 2013

Drumul din Lacu-Sarat aparut peste noapte: Simionescu da amenzi, iar primarul din Chiscani invinovateste istoria

Share This
Tags

lacuIn statiunea Lacu-Sarat a aparut peste noapte un drum care leaga principala alee a statiunii de soseaua care trece prin spatele lacului. Se pare ca acest lucru a fost posibil din initiativa primarului comunei Chiscani, Ion Craciun, care fara niciun fel de autorizatie a initiat asfaltarea acelei aleei.

Pentru realizarea drumului au fost taiati si copacii din zona, in scopul eliberarii terenului.

Primarul Aurel Simionescu nu avea cunostinta despre demersul primarului Craciun, iar in ziua de 4 septembrie s-a deplasat la fata locului pentru a vedea despre ce este vorba.

Edilul a precizat faptul ca cei care sunt responsabili pentru aparitia drumului, risca sa primeasca o amenda cuprinsa intre 1000 si 10.000 de lei.

Craciun: “Sa dea amenda istoriei”

Contactat telefonic de catre redactorii Infobraila, primarul Chiscaniului, initiatorul drumului aparut peste noapte, a precizat ca acea cale de acces are o vechime de 117 ani. “Acel drum are o vechime de 117 ani. Domnul Simionescu nu are de unde sa stie ca nu este chiscanean. Deci in spatele chiscanenilor e istorie si nu sunt activisti de partid. Sa dea amenda istoriei, sa se intoarca la istorie. Acel drum este de 117 ani, eu il cunosc de 61 de ani”, ne-a declarat Craciun.

Comentarii

comentariu

About the Author