Published On: lun, Sep 16th, 2013

Dorin Cocos si-a luat sotie tanara

Share This
Tags

Copy of cocos7Locatie eleganta, atmosfera de cinci stele, 200 de invitati alesi pe spranceana. Ieri, la Palatul Snagov a avut loc una din cele mai „comentate” nunti ale anului: cea dintre omul de afaceri Dorin Cocos, 52 de ani si Diana Roibu, 26 de ani.

O mireasa ca o printesa si un mire mandru, cu zambetul pe buze. Dorin Cocos si Diana Roibu si-au invitat prietenii apropiatii sa petreaca o seara de vis intr-o locatie cu totul aparte: Palatul Snagov, locul preferat al VIP-urilor pentru nunti si botezuri.

Cununia religioasa a avut loc pe poton, toti invitatii comentand ca a alegerea locului a fost foarte inspirata, mai ales ca vremea, un soare placut de toamna, a tinut cu ei. Nasii celor doi au fost Constantin si Liliana Isac.

Petrecerea a fost si ea una de cinci stele, cu mancaruri fine, dar si traditionale, bauturi alese si muzica pentru toate gusturile. Invitatii au dansat pe slagarele Mirabelei Dauer si ale lui Catalin Crisan, dar si pe ritmurile apreciatei trupe Damian & Brothers sau pe cantecele populare ale indragitei Maria Dragomiroiu.

Omul de afaceri Dorin Cocos si Diana Roibu, o avocata originara din Chisinau au devenit sot si sotie miercurea recuta, cand au spus „da” la Starea Civila a sectorului 2 din Bucuresti.

Diana a purtat la cununie o rochie alba, foarte eleganta, piesa de rezistenta a intregii tinute fiind o palarie extrem de chic. Tanara de 26 de ani a devenit doamna Cocos la trei luni dupa ce afaceristul a divortat de Elena Udrea, dupa o casnicie de 10 ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-