Published On: lun, Sep 23rd, 2013

O femeie cu un caiac a fost data disparuta pe Dunare

Share This
Tags

dunare scafandriDuminica dupa amiaza o femeie din Braila fost data disparuta in apele Dunarii. Din primele sesizari se pare ca aceasta practica sporturi nautice pe bratul Macin. La un moment dat, caiacul in care se afla femeia s-a rasturnat. Aceasta a incercat sa se salveze inotand spre mal

Un pescar a vazut intregul incident. Acesta le-a povestit oamenilro legii ca persoana in cauza a incercat sa se salveze, inotand spre mal, dar la un moment dat s-a pierdut in apele Dunarii.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tulcea au inceput de indata cautarile insa din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cautarile au fost oprite si ancheta a fost reluata in aceasta dimineata.

In momentul de fata, femeia de 46 de ani din Braila este data disparuta. In urma primelor investigatii a fost descoperita, pe malul drept, ambarcatiunea in care se afla femeia disparuta. In caiac a fost gasit o sandala si pagaia de aluminiu pe care o folosea aceasta.

Conform oamenilor legii, persoana disparuta are 1.60-1,65 metri, constitutie atletica, fata rotunda, 50-55 de kilograme, par ondulat, tuns scurt, castaniu, ochi verzi. La data disparitiei purta o geaca de fas neagra cu inscriptie alba, pantaloni negri de fas. „Cercetarile continua in vederea stabilirii imprejurarilor in care aceasta a disparut“, spune Irina Culea, din cadrul Inspectoratului Judetean

Comentarii

comentariu

About the Author

-