Published On: lun, Sep 2nd, 2013

Din nou la START. Liga Nationala de handbal feminin incepe in aceasta saptamana

Share This
Tags

frhMiercuri, 4 septembrie se da startul in Liga Nationala de handbal feminin. La linia de start s-au aliniat 12 echipe, 10 dintre ele evoluand si anul trecut in primul etalon, nou promovatele fiind Cetate Devatrans si Neptun Constanta. Pana in acest moment nicio echipa  nu a anuntat retragerea din Liga Nationala, cu toate ca probleme financiare mari exisa  atat la nou promovata Neptun Constanta cat si  la una din echipele pretendente la podium, respectiv Corona Brasov.

Debutul sezonului competitional 2013-2014 este programat pentru joi 5 septembrie insa  doua meciuri sunt decalate, avand loc in data de 4 septembrie. Noul sezon debuteaza cu partida dintre U Jolidon Cluj si HCM Roman, partida care are loc miercuri, 4 septembrie de la orele 18.00. In aceasi seara, in sala de la Brasov are loc partida dintre Corona Brasov si Cetate Devatrans, meci care incepe la orele 19.30.

Joi, 5 septembrie sunt programate alte trei partide. De la orele 17.00, nou promovata Neptun Constanta primeste vizita vicecampioanei HCM Baia Mare, de la orele 18.00 Sala Polivalenta Danubius din Braila gazduieste meciul dintre Dunarea si CSM Bucuresti iar prima etapa se incheie cu meciul dintre SCM Craiova si HC Zalau, partida care incepe la orele 18.30.

In 7 septemrbie Federatia Romana de Handbal a programat Supercupa Romaniei, care se disputa intre vicecampioana HCM Baia Mare si U Jolidon Cluj, meci care incepe la orele 17.00 si care are loc la Bucuresti in sala Rapid.

In momentul de fata, FRH nu a programat partida dintre HCM Ramnicu Valcea si CSM Ploiesti deoarece noua echipa din Valcea nu indeplineste conditiile necesare evoluarii in Liga Nationala, fapt pentru care Consiliul de Administratie al FRH va decide daca va accepta echipa in Liga sau nu. In caz ca nu va intra in Liga Nationala, castigatoarea turneului de promovare, respectiv HC Dunarea Galati va reveni in primul etalon.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-