Published On: mie, Sep 11th, 2013

17 descinderi la Braila. 38 de tinere, majoritatea minore, exploatate sexual

Share This
Tags

64045-0-trafic_de_persoane

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Braila si procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Braila au efectuat 17 descinderi, ieri, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. In urma perchezitiilor, noua persoane au fost retinute, iar una are interdictia sa paraseasca localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat remis de anchetatori, indivizii in cauza ar fi exploatat sexual in tara, dar si in Spania, Anglia, Belgia si Germania, 38 de tinere, majoritatea minore (cu varste intre 14 si 17 ani).

In urma actiunilor de ieri, au fost ridicate trei autoturisme, 18 telefoane mobile, sapte laptop-uri, o tableta, patru hard-disk-uri si alte dispozitive de stocare a datelor, 27 de cartele SIM, bijuterii, precum si diferite inscrisuri si sume de bani. In plus, politistii si procurorii au depistat 25 de persoane implicate in caz, cu vârste cuprinse intre 20 si 63 de ani, din Braila, si le-au dus la audieri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-