Published On: lun, Sep 16th, 2013

Derby mare vineri in Polivalenta. Calina si Belean arbitreaza HC Dunarea – HC Zalau

HC Dunarea -HC ZalauVineri, 20 septembrie, de la orele 18.30, Sala Polivalenta “Danubius” gazduieste meciul din etapa a III-a din cadrul Ligii Nationale de handbal. In aceasta etapa HC Dunarea Braila primeste vizita echipei conduse de selectionerul Gheorghe Tadici, HC Zalau.

Ambele echipe vin dupa infrangeri usturatoare. HC Dunarea a pierdut in deplasare la HCM Roman, 20-16, in timp ce HC Zalau a pierdut acasa in fata celor de la “U” Jolidon Cluj, 22-24.

HC Dunarea se afla, dupa doua etape, pe locul 4 in clasament, dupa ce a inceput sezonul cu o victorie importanta in fata celor de la CSM Bucuresti, avand acumulate 3 puncte. De partea cealalta, HC Zalau este o echipa in reconstructie care va avea si in acest sezon un cuvant greu de spus. Echipa condusa de selectionerul Gheorghe Tadici nu a adunat decat un punct din primele doua etape, scotand un egal in primul meci de la Craiova, si ocupa locul 9 in clasament.

Meciurile dintre HC Zalau si Dunarea Braila au fost considerate mereu adevarate derby-uri avand in vedere faptul ca de ani de zile cele doua echipe se infrunta pentru a termina cat mai sus in clasament.

Partida de vineri din Polivalenta “Danubius” va fi arbitrata de cuplul Calina/Belean-AG/MS.

Programul etapei a III-a – 22 septembrie

In 20.09 HC Dunarea Braila  - HC Zalau

Arbitri:Calina/Belean-AG/MS

In 21.09 Universitatea Jolidon Cluj  - ASC Corona 2010 Brasov

Arbitri:Nastase/Stancu-B/BZ

SCM Craiova – CSM Cetate Devatrans

Arbitri:Pavel/State-BZ

Universitatea Neptun Constanta – HCM Roman

Arbitri:Baducu/Voicu-BZ

HCM Rm. Valcea – CSM Bucuresti

Arbitri:Nacu/Rucoi-MS

CSM Ploiesti – HCM Baia Mare

Arbitri:Dima/Gheorghiu-GL/VS

Comentarii

comentariu

About the Author

-