Published On: lun, Sep 16th, 2013

Deputatul Marioara Nistor ii ajuta pe sinistratii din Galati si Tulcea

Share This
Tags

nistorTragedia prin care au trecut galatenii si tulcenii nu i-a lasat impasibili pe politicienii braileni. Deputatul PP-DD Marioara Nistor a initiat o ampla actiune de stangere de ajutoare pentru sinistratii din judetele Galati si Tulcea.

“Incepand de sambata 14 septembrie, asteptam toti oamenii cu dare de mana si suflet mare la punctul nostru de colectare, amplasat pe Calea Calarasilor, intre Palatul Agriculturii si Casa Tineretului, vis-a-vis de Primaria Braila, care va functiona zilnic, intre orele 9-19. In paralel, am mobilizat toti membrii partidului nostru pentru aceasta actiune de strangere a unor ajutoare de stricta necesitate in folosul sinistratilor”, a declarat parlamentarul brailean.

Nistor ii invita pe toti brailenii sa se alatura campaniei PP-DD Braila, “pentru a aduce un strop de incredere celor vitregiti de natura dezlantuita”

“Trebuie sa fim solidari cu cei aflati in astfel de situatii disperate. Nu putem ramane indiferenti la ceea ce se intampla in jurul nostru si cred ca trebuie sa reinvatam sa avem o atitudine civica, sa fim solidari cu semenii nostri”, a mai adaugat PP-DD-ista Marioara Nistor.

Comentarii

comentariu

About the Author