Published On: vin, Sep 27th, 2013

Cum stai cu dragostea in luna octombrie, in functie de zodia ta

Share This
Tags

horoscop_dragost_62279300Balanta. In prima parte a lunii octombrie te vei simti excelent alaturi de persoana iubita, iar daca esti singura, ai sanse mari sa intalnesti pe cineva interesant. A doua parte a lunii este benefica pentru comunicarea in cuplu si rezolvarea unor chestiuni importante.

Scorpion. Relatia cu persoana iubita este armonioasa si implinita. In a doua parte a lunii, in viata de cuplu apare un interes deosebit pentru bani, finante si proprietati.

Sagetator. Exista sanse mari sa intalnesti o persoana care sa-ti faca inima sa bata cu putere, iar de aici si pana la o relatie implinita este doar un pas. Daca esti intr-o relatie stabila, aceasta luna ar putea sa aduca probleme si dificultati.

Capricorn. Iti vei concentra atentia asupra altor aspecte si vei lasa relatia sau cautarea unui partener, daca esti singura, in plan secund.

Varsator. Ai foarte multa energie, esti pasionala, entuziasta si nu te temi sa faci primul pas in chestiuni care tin de dragoste sau relatii.

Pesti. In prima parte a lunii octombrie nu vei avea prea multe evenimente notabile in plan sentimental. Dar a doua jumatate va fi mult mai pasionala si intensa.

Berbec. Luna octombrie va fi foarte buna pentru tine in plan amoros. A doua parte a lunii va fi cu adevarat interesanta pentru tine in ceea ce priveste dragostea.

Taur. Situatia nu este tocmai roz si este necesar sa ai discutii serioase cu partenerul de viata. Trebuie sa analizati cu atentie planurile de viitor si sa vorbiti deschis, fara menajamente, abordand subiecte foarte delicate.

Gemeni. Vei avea parte de armonie in cuplu si de pasiune intensa in plan erotic. Iar daca esti singura, aceasta perioada va fi excelenta pentru noi cuceriri si relatii proaspat infiripate.

Rac. Vei avea parte de tensiuni, conflicte si probleme in cuplu, iar comunicarea pare sa nu fie deloc eficienta. Important este sa-ti pastrezi calmul si sa eviti certurile inutile.

Leu. Sansele unei idile amoroase cu mare potential pentru viitor sunt foarte mari. Profita de ocazie! Pentru nativii care au deja o relatie veche si stabila, lucrurile nu stau la fel de bine.

Fecioara. Situatiile legate de orgoliu, putere si suprematie pot genera probleme pentru tine in plan sentimental in luna octombrie. Vei avea de suferit din cauza comunicarii dificile si din cauza incurcaturilor aparute parca de nicaieri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-