Published On: Soare, Sep 29th, 2013

CSM Braila a castigat “Cupa Toamnei” la volei

Share This
Tags

VoleiIn acest weekend sala Carantina din Braila a gazduit turneul “Cupa Toamnei”, la volei. Echipa condusa de Roxana Oancea a obtinut doua victorii, 3-2 cu CSM Ramnicu Sarat si 3-1 cu CSS 6 Bucuresti, ocupand astfel cel mai inalt loc de pe podium. Pe pozitia a II-a s-a clasat CSS 6 Bucuresti iar pe trei echipa CSM Ramnicu Sarat. Copii au primit din partea Directiei de sport si tineret Braila mingi, genti sport, cupe si diploma.

La meciuri au asista trei foste componente le Braiconfului, Elena Trica, Elena Ivan si Mitana Nutu. Ele au raspuns invitatiei Sport Plus Braila care intentioneaza sa formeze consiliul onorific al sectiei de volei.

volei csmAcest turneu a fost unul de pregatire pentru campionatul care va debuta in 12 octombrie. Grupa de minivolei de la Braila face parte din Seria B, alaturi de CSS Bacau, CSS ASC Donaris 2010 Galati si CSM Focsani, fetele urmand sa disputa primul turneu la Bacau

Echipa de la Braila este alcatuita din jucatoarele: Gheorghe Beatrice, Babeanu Gabriela,  Pavel Maria, Enache Denisa, Mirica Adriana, Tandara Alexandra, Stanescu Georgiana, Negoita Georgiana, Georgescu Laura, Babeanu Andreea, Ditu Maria, acestea fiind antrenate de profesorul Roxana Oancea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-