Published On: mar, Sep 24th, 2013

CS Lipan – cel mai nou si modern club de tenis de masa

Share This
Tags

LIpan. tenis de masaorigClubul Sportiv Lipan, este cel mai nou si cel mai modern club de tenis din Braila. Infiintat in luna aprilie a acestui an, clubul dispune de doua sali, de 500 mp respectiv 200 mp. Sportivii clubului, dar si cei dornici sa practice acest sport au la dispozitie 14 mese de tenis, vestiare si grupuri sanitare modern dar si un spatiu de cazare.

CS Lipan organizeaza cursuri de initiere la tenis de masa copii, cursuri de initiere si perfectionare pentru adulti, asigurate de personal calificat, respectiv antrenoarea Rodica Herghelegiu si doi instructori, Marius Ion si Mihai Giol.

Cu toate ca CS Lipan este un club nou in Braila, rezultatele nu au intarziat sa apara iar clubul se bucura astazi de o echipa promovata in Divizia B.

In Seria I masculina pe primul loc a incheiat CS Viva Sport Bucuresti 2 (7 victorii), urmata de La Costa Slobozia (5 victorii) si CSS Ilfov (5 victorii). In cea de-a doua serie a intrecerii masculine pe primul loc a incheiat CS Lipan Braila (7 victorii). Brailenii sunt urmati in clasament de LPS N.Rotaru Constanta (6 victorii) si CSS Slatina (4 victorii).

La feminin, pe primul loc regasim reprezentantele gazdelor, CS Pristavu Campulung (6 victorii) iar pe urmatoarele pozitii s-au clasat echipele CSM Moinesti (5 victorii) si CS Politehnica Cluj-Napoca (4 victorii).

De asemenea clubul se bucura de performanta si la nivel international, acolo unde la editia a XXIV-a Kids Open 2013, desfasurata Dusseldorf, la sectiunea baieti nascuti in anul 1999, Teodor Alexandru Lipan s-a clasat pe locul al treilea.

lipan tenis de masaConcursul Top 12 rezervat copiilor cu varsta intre 8 si 10 ani s-a desfasurat saptamana trecuta la Medias. Guceanu Raluca de la CS Lipan Braila s-a clasat pe locul II. Tot de la CS Lipan Braila au mai participat si Caragea Claudia care a ocupat pozitia a VI-a, fiind urmata in clasament de colega sa de club, Mocanu Delia, iar pe locul 10 in cadru acestui turneu s-a clasat Badache Andreea de asemenea sportive la CS Lipan Braila.

Noul club este situate pe strada Stefan cel Mare nr.218. Aici beneficiati de toate conditiile necesare tenisului de masa (profesionist sau amator). Inscrierile se pot face telefonic la numarul 0728 765904, persoana de contact fiind instructorul Marius Ion sau la sediul clubului, telefon 0339 732086.

Clasamentele finale ale turului Diviziei B arata astfel:

MASCULIN

Seria I

1. CS Viva Sport Bucuresti 2

2. La Costa Slobozia

3. CSS Ilfov

4. CS Nova Force Giurgiu

5. TTT Bucuresti

6. CS Vointa Satu Mare

7. CSS Od.Secuiesc 2

8. CS Unirea Alba Iulia

Seria a II-a

1. CS Lipan Braila

2. LPS N.Rotaru Constanta

3. CSS Slatina

4. ACTT Bucuresti 2

5. CS Electrica Sf.Gheorghe 2

6. Top Arena Topoloveni

7. CS Muresul Ludus

8. Sport Kombat Bucuresti 2

FEMININ

1. CS Pristavu Campulung

2. CSM Moinesti

3. CS Politehnica Cluj-Napoca

4. CSTA Bucuresti 2

5. CS Chimia Rm.Valcea

6. CS Vointa Buzau

7. CS Tehnopres Iasi

8. CN Al.Vlahuta Rm.Sarat (neprezentare)

Comentarii

comentariu

About the Author

-