Published On: mie, Sep 11th, 2013

Conducea un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice

Share This
Tags

AlcoolIeri, la orele 10:30, C.Dumitru, 63 de ani, din comuna Baraganul, in timp ce conducea un tractor agricol, care tracta doua remorci, pe DE 584, la iesirea din comuna, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu autoturismul condus regulamentar de S.Marian, 28 de ani, din comuna Cumpana, judetul Constanta, producandu-i avarii.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca tractoristul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avand 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar tractorul si cele doua remorci nu erau inmatriculate sau inregistrate in circulatie. Acesta a fost transportat la Centrul Medical Insuratei, unde i s-au recoltat probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drum public sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drum public, neinmatriculat si neinregistrat in circulatie si tractarea unei remorci pe drum public, neinmatriculata si neinregistrataa in circulatie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-